Rešili da se osamostale: Severina i Igor traže stan u centru Beograda

Rešili da se osamostale: Severina i Igor traže stan u centru Beograda

Autor: | 13/09/2016

0


Pevačica Severina Kojić i njen 15 godina mlađi suprug Igor Kojić rešili su da se isele iz kuće Dragana Kojića Kebe na Bežanijskoj kosi i sviju svoje gnezdo u strogom centru Beograda.

Oni su već dva puta išli da gledaju stan u Skadarskoj ulici, a sada je na red došlo i da kažu koliko para su spremni da odvoje za njega.

- Severina insistira da se isele iz Kebine kuće u kojoj žive kad su u Srbiji. Iako su Olja i Dragan divni prema njoj, smatra da je vreme da se Igor i ona odvoje i započnu svoj bračni život. Nekoliko meseci su živeli u zajednici, ali su shvatili da je mnogo pametnije da se isele i da budu sami - priča za “Informer” dobro obavešten izvor blizak ovom paru.

Igor je malo teže podneo ideju da se razdvoji od roditelja, ali je speman da ispuni i ovu želju svoje supruge.

- Njemu je to razdvajanje od mame i tate teško palo, jer je vezan za njih. S druge strane, svestan je da ima dovoljno godina da se sasvim osamostali, a Severina mu pruža punu podršku u tome - dodaje sagovornik.

Severina je izrazila želju da žive u strogom centru, jer najviše voli ovaj deo Beograda.

- Seve je uz Milana Popovića zavolela centar grada u Beogradu. Pre je stalno boravila u Njegoševoj, gde on ima stan i kafić, tako da je vezana za ovaj deo srpske prestonice. A ne smetaju joj ni oni brojni ugostiteljski objekti u ovom delu grada - ističe izvor.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP