Nina i Branislav Lečić: Naš brak ne može ništa da uništi i razvede ga

Nina i Branislav Lečić: Naš brak ne može ništa da uništi i razvede ga

Autor: | 22/09/2016

0

Branislav Lečić i Nina Radulović Lečić važe za kontroverzan par zato što se često nagađa da su u njihovom odnosu prisutne bračne krize. Odlučili su da otkriju pravu istinu...

- Veselo gledamo na takve komentare, smešni su. Mislim da ona i ja znamo pravilo i to se smo se dogovorili. Sve što je naša intimna priča hoćemo da podelimo sa javnošu, ali do određene granice. Tako da mogu da kažem da naš brak ne može ništa da uništi i razvede ga - kaže Branislav za "Blic" i dodaje:

- Čovek uvek mora da zadrži jedno zrno intimne tajnosti. Možemo da probamo kao Andželina i Bred da se razvedemo, pa da vidimo kako to izgleda. Nismo potpisali predbračni ugovor, to je možda problem - smeje se Leka.

S njim se slaže i Nina, koja navodi da između njih ne postoje tajne i da u braku sa Lekom ne bi ništa menjala.

Osim možda da Leka skine brkove. To joj je, trenutno, velika želja.

- Znam za koga sam se udala, nažalost to mora da nosi zbog uloge. Jedva čekam da se završe snimanja i da se brkovi skinu, volim ga više bez brkova, lepši mi je - priča ona aludirajući na njegovu ulogu u seriji Nušićevih drama na RTS-u.

Možda bi Lečić svojoj supruzi mogao da se oduži jednom dobrom večerom, s obzirom na to da Nina priznaje da je u kući najveća sreća kada on obuče kecelju.

- Uh, kada Leka uzme kutlaču i počne da kuva, svi smo srećni. Doduše jeste da su takvi trenuci retki, ali odlično sprema pastu. Razne paste, suveren je u tome - ponosna je Nina na svog supruga.

Dakle, u njihovoj srećnoj zajednici nema onih običaja inače svojstvenih za naše krajeve, da bi žena trebalo da bude za šporetom, posebno što Ninu uskoro očekuje druga sezona "Ženske TV", zbog čega će biti preokupirana obavezama.

- Kada ona radi, sve cveta u kući. Mi na drugi način rešavamo te problme, nema kod nas podele oko kućnih poslova, sve radimo zajedno. Naravno, kada snimam, ona je tu po ceo dan jer živimo u liberalnom kapitalizmu, gde moj dan na setu traje od 5 ujutru do 23 časa. Ali to je tragedija vremena u kojem živimo - iskren je Lečić.

Kad god se pomene nečiji razvod uvek se prvo posumnja na prevare koje je teško oprostiti partneru.

- Ne mogu da znam da li bih oprostio prevaru dok se ne desi. Možeš da misliš da mnoge stvari smeš i umeš, ali desilo mi se da sam mislio da mogu da odigram neke uloge, a na kraju nisam mogao. Razmislio bih da li bih bio u stanju da joj oprostim prevaru. Sve zavisi kako bih reagovao kada bi došao do te situacije i pod kojim uslovima - kaže Leka za Blic.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva