Seka zaplakala od sreće, tata Veljko presekao vrpcu

Seka zaplakala od sreće, tata Veljko presekao vrpcu

Autor: | 25/09/2016

0


Pevačica Seka Aleksić juče se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, iako je porođaj bio zakazan za sredinu sledećeg meseca u Beču.

Ona i suprug Veljko Piljikić nasledniku su dali ime Jakov.

Pevačica je rodila zdravog dečaka, koji je težak 3,120 kilograma i dugačak 48 centimetara.

Porođaj je protekao u najboljem redu, a Seka i beba se osećaju odlično. Novopečenoj mami i sinu prvencu prvi je u posetu stigao tata Veljko, koji se čitav dan nije odvojio od sina.

- Veče u domu Seke Aleksić proteklo je kao i svako drugo, bez naznaka da će mali Jakov požuriti da dođe na svet. Sve je bilo spremno za odlazak u Beč, gde je sredinom narednog meseca bio zakazan Sekin porođaj. Međutim, kada je Seka počela da oseća bolove, shvatila je da će ih sin iznenaditi. Pozvala je doktorku kod koje je u Srbiji išla na preglede i ona joj je rekla da odmah ide u porodilište. Seka se brzo spakovala i uputila u privatnu kliniku, gde se porodila juče u 10.13. Bio je vrlo emotivan trenutak kada su babice donele sina Seki u naručje - objašnjava izvor Alo! situaciju koja se u pevačicinom domu odvijala kao u filmu.

Prema rečima izvora, koji je blizak Sekin prijatelj, ona je presrećna i dobro se oseća.

- Ona i Veljko još su u šoku kako ih je mališan iznenadio i pokvario im planove da se rodi u Austriji, ali im to ne smeta jer je očigledno bilo suđeno da bude rođeni Srbin. Matične ćelije su istog momenta prebačene u banku koja se nalazi u Nemačkoj.

Dok se Seka oporavljala u apartmanu, Veljko je sve vreme bio uz nju.

Više od deset sati nije se odvojio od supruge i sina, dok su mu sa svih strana na mobilni telefon stizale čestitke. Istog trenutka kada se Seka porodila, slavlje je počelo u domu njenih i Veljkovih roditelja, pa komšije, rođaci i prijatelji od juče nazdravljaju u čast novog člana porodice.

Podsećamo, Aleksićeva je poslednjih nekoliko godina u javnosti isticala da joj je najveća želja da postane majka.
Dugo je pokušavala da ostane u drugom stanju, u čemu je i uspela početkom godine veštačkom oplodnjom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: seka aleksić

Pročitajte još