Ilda Šaulić: Kada sam se porodila, shvatila sam da je Ema savršeno ime za moju devojčicu

Ilda Šaulić: Kada sam se porodila, shvatila sam da je Ema savršeno ime za moju devojčicu

Autor: | 10/10/2016

0


Poslednjih godinu dana Ilda Šaulić proživljava najlepše trenutke u životu.

Ljubav sa izabranikom njenog srca Bojanom Vučkovićem krunisala je brakom, a ubrzo potom dobili su najdragoceniji dar - kćerku Emu.

Tridesetosmogodišnja pevačica i njen osam godina stariji suprug uživaju u prvim danima sa novim članom porodice.

- Sve je divno, Ema je predobra beba i hvala Bogu sve funkcioniše odlično. Ja se osećam sjajno, sve je prošlo kako treba i što je najvažnije obe smo dobro. Bojan je presrećan, odlično se snalazi u ulozi oca i srećni smo što se stvari odvijaju ovako - sa oduševljenjem u glasu počinje razgovor Ilda, samo nedelju dana po izlasku iz porodilišta.

Prvi susret sa bebom doživela je krajnje emotivno, kao i njen suprug i ponosni otac, kome su u čekaonici ispred porođajne sale strah čuvale Ildina majka Gordana i sestra Sanela, kao i članovi njegove porodice, čija podrška oboma mnogo znači.

- Svi su oduševljeni i presrećni, Emino rođenje je velika radost za sve nas. Moja mama i sestra sve vreme su uz nas, pomažu mi savetima i iskustvom, što mi mnogo znači. Divno je što je Ema rođena na isti dan kada i njena sestrica Una, kao i njen teča Bata - kroz osmeh kaže Ilda i otkriva ko je odabrao ime za najmlađeg člana mnogobrojne familije.

- Tata je pre neka dva meseca predložio da joj damo ime Leona. Dopalo nam se, jer ga do tada nisam nikada čula, ali je moj dragi Nikola Rokvić u međuvremenu postao tata i on i Bojana su to ime dali svojoj devojčici, pa ga više nismo razmatrali. Kada sam se porodila, shvatila sam da je Ema savršeno ime, zaista joj pristaje i ne mogu da zamislim nijedno bolje ime za našu devojčicu - oduševljeno priča kćerka kralja narodne muzike, koji je sa zetom, članovima porodice i najbližim prijateljima na dan rođenja unuke napravio veliku žurku u jednom beogradskom restoranu.

Ilda je u porodilište u Višegradskoj primljena dve nedelje pre predviđenog termina, čemu su bez sumnje doprinela mnogobrojna slavlja u porodici Šaulić organizovana tokom septembra.

Neposredno pred rođenje kćerke pevačica je sa porodicom slavila punoletstvo sestrića Luke, a samo nekoliko dana ranije prisustvovala je i velikom slavlju šezdeset petog rođendana svog oca Šabana, koji je tom prilikom proslavio i pola veka karijere.

Međutim, najveća radost do dolaska prinove svakako je iznenadno venčanje koje joj je emotivni partner priredio početkom meseca. U prisustvu najbližih članova porodice, bivši fudbaler je u jednom beogradskom restoranu zaprosio Ildu, a potom pred matičarem izgovorio sudbonosno “da”.

Uporedo sa organizacijom rođendanskih zabava Ilda je opremala porodični dom na Bežanijskoj kosi, u koji se nedavno uselila sa suprugom. Ona se pobrinula da sve bude spremno za život utroje i dolazak novog člana porodice, koji je upotpunio bajkovitu priču poznate dame ostvarenjem životnog sna da postane majka.

- I Bojan i ja dugo smo priželjkivali i strpljivo čekali da postanemo roditelji, i zbog toga je ovaj trenutak u našem životu još veći i radosniji - zadovoljno završava ponosna majka.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Andrej Radojković, Milođ Nadaždin
Tagovi: ilda šaulić

Pročitajte još

Najnovije vesti