Bastijan zbog Ane bodrio "Partizan" u Beogradu (foto)

Bastijan zbog Ane bodrio "Partizan" u Beogradu (foto)

Autor: | 16/10/2016

0

Nemački fudbaler i suprug Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger, došao je u beogradsku halu "Aleksandar Nikolić" (nekadašnji "Pionir") kako bi prisustvovao košarkaškom meču između "Partizana" i "Olimpije".

S obzirom na to da je Ana veliki navijač crno-belih, logično je što je tu ljubav prenela na muža.

Ana nikada nije krila da je simpatizer "Partizana" i ranije je dolazila na utakmice u društvu oca i brata, koji se i sam bavio košarkom.

Sa druge strane, Bastijan je godinama veliki ljubitelj košarke. Dok je branio boje "Bajerna", bio je redovan na mečevima košarkaške selekcije kluba iz Minhena. Tako je postao i veliki prijatelj sa Svetislavom Pešićem, tadašnjim trenerom košarkaša bavarske ekipe.

Večerašnjem meču prisustvuje proslavljeni nemački fudbaler @bastianschweinsteiger #KKPartizan #ABALiga #PAROLI

A photo posted by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) on Oct 16, 2016 at 7:50am PDT

Ipak, ono što je manje poznato je da je Švajnija malo delilo od toga da igra košarku, i to kao profesionalac. Sve se dogodilo u martu 2011. godine. "Bajern" je tada bio drugoligaš i već je obezbedio plasman u viši rang.

Bastijan Švajnštajger je želeo da zaigra u košarkaškom klubu Bajern. Da, to bi bilo jako zabavno, znali smo da je prijatelj sa mnogim igračima. Nažalost, nije to učinio, i pored svoje velike želje. Bila je to odluka zdravog razuma. Plašili smo se da se ne povredi. Ko zna možda bi ga i protivnici namerno udarali - prisetio se Dirk Bauerman, tadašnji trener "Bajerna", vremena kada je najpoznatiji sprski zet sanjao da se oproba u košarci.

Kada je Švajnštager ušao u halu, sa tribina se zaorilo: "Švajni, Grobare!".

Anin suprug je na utakmicu došao u društvu njenog brata.

Kapiten Partizana Novica Veličković uručio mu je pre utakmice dres koji su potpisali svi igrači, dok je Švajnštajger košarkašu dao dres "Mančester junajteda".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images