Ceca Bojković odbrojava: Jedva čekam da se vratim Beograd

Ceca Bojković odbrojava: Jedva čekam da se vratim Beograd

Autor: | 21/10/2016

0


Za manje od mesec slavna glumica Svetlana-Ceca Bojković (68) vratiće se glumi i svom rodnom gradu.

Jedna od retkih istinskih diva poslednje četiri godine provela je u Finskoj gde je njen suprug Slavko Kruljević (62) obavljao dužnost ambasadora.

Zato ne čudi što dane do 16. novembra i Cecinog povratka odbrojavaju ne samo njeni najbliži već i gledaoci koji su zbog omiljene glumice punili beogradska pozorišta.

A ona nam, usred pakovanja, otkriva čega se najviše uželela i po čemu će pamtiti boravak u skandinavskoj zemlji.

Želim da se vratim kako bih češće i duže bila sa svojom kćerkom, svojim društvom, i, naravno, da nešto radim. Zaželela sam se našeg Beograda, kao i kulturnih dešavanja u njemu. I svoga doma. A što tiče glume, postoje već neke ponude u pozorištu, pa i na televiziji, ali još nisam dala konačan odgovor. U svakom slučaju, vratiću se na scenu, kao i na TV ekran.

Nedavno ste boravili u Beogradu, kada ste, između ostalog, snimali seriju “Santa Maria della Salute”. Kako vam je bilo na setu i koju ulogu tumačite?

U seriji igram Anu Palanački, majku Jule Palanački, znači, taštu Laze Kostića. Snimali smo šest dana i bilo mi je izuzetno prijatno u društvu dragih kolega, pogotovu što je moja uloga lepa i dobro napisana od strane Zdravka Šotre, sa kojim se znam odavno, započeli smo saradnju još u mojoj mladosti.

Ceo intervju sa ovom jedinstvenom glumicom pročitajte ovde.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!