Isidorin sin Lav o majčinoj bolesti: Strepimo za nju, ali joj to ne pokazujemo

Isidorin sin Lav o majčinoj bolesti: Strepimo za nju, ali joj to ne pokazujemo

Autor: | 01/11/2016

0

Zbog zdravstvenih problema, književnica Isidora Bjelica nije uspela da se pojavi na Sajmu knjiga, ali su na štandu sa njenim romanima bila njena deca, Lav i Vila Pajkić.

Tim povodom, mladi Lav je prvi put govorio o maminoj bolesti i ne krije koliko on i njegova sestra strepe za mamu, ali joj to ne pokazuju.

- Na žalost Isidora nije mogla da dođe, jako joj je to teško palo... Ja i Vila ćemo se potruditi da budemo dostojna zamena. - rekao je Lav Pajkić za Blic i objasnio kako se on i sestra bore sa majčinom bolešću:

- Mi se već četiri godine borimo sa time.Trudimo se da to držimo na nekom nivou, kako savremena medicina kaže, to prihvatamo kao neku vrstu hronične bolesti, a ne nešto izlečivo... Trenutno je na nekom održivom stanju. Bilo joj je u jednom periodu loše, ali evo, kreće se na bolje, hvala Bogu - rekao je Lav i napomenuo da njegova majka ne posustaje uprkos bolesti:

- Ona ne miruje, bez obzira da li je loše ili dobro, voli da je kod kuće i da piše, aktivna je, pozitivna, što je i bitno u ovakvoj situaciji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva