Kad sudbina umeša prste: Dejan Pantelić dokazao da slučajnost ne postoji

Kad sudbina umeša prste: Dejan Pantelić dokazao da slučajnost ne postoji

Autor: | 03/11/2016

0

Voditelj Dejan Pantelić je ostavio za sobom karcinom od kojeg se lečio i izlečio, život mu je pružio novu šansu, ali ga je i naučio da, kada sudbina umeša prste, slučajnosti ne postoje...

Naime, Dejan je ispričao jednu neverovatnu dogodovštinu koja to i potvrđuje i podelio je sa svojim fanovima i prijateljima na Fejsbuku:

- Sudbina.... Godinu dana pre nego što sam otišao na lečenje u grad Flenzburg, na severu Nemačke, na kliniku u kojoj radi profesorka Nadežda Basara, i pre nego što sam uopšte pomislio da mogu da se razbolim, upoznajem u avionu, divnu i humanu Stanu Erić koja sa svojom porodicom više od tridest godina živi u pomenutom gradu - objašnjava popularni Deki i nastavlja:

Sudbinski susret Dejana i Stane - Foto: Facebook

- Razmenjujemo telefone, adrese tokom leta i na ljubazni poziv gospođe Erić, da bih mogao jednog dana sa svojom porodicom da dođem do tog malog grada na severu Nemačke, nasmejem se i kažem da je veća verovatnoća da ćemo se češće viđati u Srbiji nego u dalekom Flenzburgu - bio je sumnjičav Pantelić, koji još uvek nije verovao da se čuda dešavaju i da slučajnosti ne postoje.

Dejan Pantelić: Rad je moja terapija protiv bolesti

 

- Početkom septembra te 2012 godine, odlazim u grad Flenzburg (nisam mogao dugo da zapamtim, a kamoli da izgovorim ime grada) na lečenje... Pre odlaska u bolnicu smeštam se u hotel, na preporuku profesorke Basare, a koji drže naši ljudi... Do tada nisam znao ko je vlasnik tog hotela. Vrata hotela, pogađate, otvara MOJA Stana Erić... A sve ostalo je istorija. - Napisao je Dejan, a nama ostaje da verujemo da nam ponekad kosmos šalje poruke koje, umesto da ignorišemo, zastanemo, oslušnemo i prepoznamo...

Jer, slučajnosti ne postoje...

Dejan Pantelić: O bolesti sam progovorio da bih pomogao drugima

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva/facebook
Tagovi: Dejan Pantelić

Pročitajte još