Lepa Lukić u Centru “Sava” obeležila 55 godina karijere! (video)

Lepa Lukić u Centru “Sava” obeležila 55 godina karijere! (video)

Autor: | 17/11/2016

0

Lepa Lukić obeležila je jubilej od 55 godina muzičke karijere uz rekordan broj kolega koje su došle da je podrže.

Uprkos svim nedećama koje su obeležile period priprema, Lepa je blistala na sceni i ni po čemu se nije moglo primetiti da je legendarna pevačica proživela traumu dve nedelje ranije kada joj je opljačkan stan dok je ona spavala.

Lepa je pevala za sve ljubitelje svoje muzike koji su uživali, a među njima su se našli i mnogi predstavnici javnog života.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/lepa-lukic-u-soku-pomislila-sam-kako-su-mogli-ubiti/

Ovaj, po mnogo čemu, jedinstven događaj obeležilo je i to što je na njemu Lepa dobila brojna priznanja za dugogodišnji rad na estradi koji će teško koja pevačica nadmašiti.

- Hvala na svim priznanjima, mnogo mi znači što sam i posle ovoliko godina priznata i voljena. A najviše hvala publici koja je sve ove godine uz mene i bez koje ne bih bila tu gde jesam - vidno ganuta izjavila je kraljica folka koju su i na sceni podržale mnoge kolege.

Sa legendarnom pevačicom nastupili su Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Zoran Kalezić, Radiša Urošević, Vesna Zmijanac, Tozovac… KUD Lola i svi oni doprineli su da ovaj dvoipočasovni muzički spektakl ostane upamćen kao događaj na kome je kraljica folka krunisala svoju dosadašnju karijeru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović
Tagovi: lepa lukic