Pevačica i dalje u strahu od lopova: Lepi prijatelji čuvaju kuću

Pevačica i dalje u strahu od lopova: Lepi prijatelji čuvaju kuću

Autor: | 18/11/2016

0

Zbog koncerta u Centru "Sava" kojim obeležva 55 godina karijere kraljica narodne muzike Lepa Lukić zamolila je nekoliko prijatelja da ostanu u njenom domu, kako je ne bi ponovo opljačkali.

Kako se i dalje plaši lopova, Lepa je razmišljala kako da obezbedi svoj dom dok je na nastupu, a nekoliko dobrih drugova joj je izašlo u susret.

- Lepa i dalje razmišlja o pljački koja se desila pre nekoliko dana u njenom domu. Uplašena je i brine da joj se ista stvar ne desi dok peva u Centru `Sava`. Danima je razmišljala kako da zaštiti svoj dom, jer svi znaju da ima koncert i da tada neće biti kod kuće. Razgovarala je sa prijateljima, koji su joj ponudili da ostanu u njenom domu dok ona uveseljava publiku. Lepa je pristala na to i sada joj je mnogo lakše - kaže za Alo! izvor blizak pevačici i dodaje da se ona dugo spremala za ovaj koncert.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/lepa-lukic-u-centru-sava-obelezila-55-godina-karijere-video/

- Lepa želi da sve na koncertu izgleda savrešno, pogotovo jer obeležava jubilej od 55 godina rada na estradi. Ona je spremila spektakularan repertoar i sigurna je da će publika uživati, jer će pevati sve njene najveće hitove. Imala je veliku tremu pred koncert, jer je želela da sve bude onako kako treba - dodao je pred koncert izvor blizak Lepi.

Zbog priprema za nastup pevačica nije stigla da potvrdi ove informacije.

Podsećanja radi, legenda narodne muzike Lepa Lukić opljačkana je početkom novembra u svom domu u Žarkovu, dok je spavala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović
Tagovi: lepa lukic

Najnovije vesti