Veliki i u porazu: Zbog Novakovih reči upućenih Endiju, cela dvorana u Londonu je aplaudirala!

Veliki i u porazu: Zbog Novakovih reči upućenih Endiju, cela dvorana u Londonu je aplaudirala!

Autor: | 20/11/2016

0

Nažalost po Novaka Đokovića i njegove navijače, srpski teniser neće završiti 2016. godinu na prvom mestu. Ali je za sve nas i dalje na prvom mestu, jer je divan i veliki čovek i sjajan sportista.

– Sjajna godina je ipak iza mene. Pogotovo prvih šest meseci. Srećan sam što sam igrao ovakav meč sa Marijem i što smo obojica postali deo istorije – rekao je Novak, a potom se okrenuo ka protivniku:

 

– On je sada zasluženo broj jedan. Igrao je bolji tenis u drugom delu godine, ali i na ovom meču.

Nedugo zatim usledio je gromoglasan aplauz svih prisutnih u O2 Areni u Londonu, piše Telegraf.

 

Endi Marej dokazao je koliko ceni Novaka Đokovića posle trijumfa na Završnom mastersu u Londonu, gde je sačuvao prvu poziciju na ATP listi.

- Ovo je poseban dan za mene, toliko mečeva sam odigrao u finalima gren slemova protiv Đokovića. Ovo rivalstvo je teško za mene, mnogo puta sam gubio, zato i nisam očekivao da bi ovako nešto moglo da se dogodi – iskreno je pričao Marej.

Da je istinski džentlmen Britanac je dokazao i narednom izjavom o najvećem rivalu.

- Kada sam izgubio od Novaka na Rolan Garosu, držao je u svojim rukama četiri gren slema i to je neverovattbo dostignuće. To dugo niko neće učiniti – konstatovao je najbolji teniser sveta, prenosi Blic.

 

Inače teniski mečevi nisu poput fudbalskih i košarkaških utakmica... Igračima je potreban mir, a Novak Đoković i Endi Marej to nisu imali u Londonu.
Na samom startu duela, jedan od navijača želeo je da snimi duel za svetski tron. Na njegovom foto-aparatu ostao je uključen blic, a i sam Đoković mu je signalizirao da ugasi dodatno svetlo.

Nije bilo prijatno ovom mladom navijaču, ali prihvatio je svoju grešku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti