Sara Jovanović u poseti rodnom Rimu: Bilo je divno videti opet društvo iz škole

Sara Jovanović u poseti rodnom Rimu: Bilo je divno videti opet društvo iz škole

Autor: | 21/11/2016

0

Pop pevačica Sara Jovanović nedavno je boravila u Rimu, gradu u kome je rođena i gde je provela prve godine života. Iako ističe da joj život u Beogradu mnogo više godi od onog koji je vodila u italijanskoj prestonici, atraktivna pevačica rado se vraća večnom gradu u kojem žive njeni bliski prijatelji. Pošto ih je prethodno ugostila u Srbiji, oni su joj se odužili na isti način. Sara je dugo odlagala odlazak u rodni grad, zbog brojnih obaveza, a za magazin "Hello!" otkriva koliko joj znači što je najzad uspela da izdvoji vreme za uživanje na Apeninskom poluostrvu.

Trendseterka: Sara Jovanović u korak sa svetskim zvezdama

- Ponovo sam posetila Rim posle dve godine. Iako je to putovanje predstavljalo svega nekoliko dana predaha od obaveza, bilo je divno opet videti društvo iz osnovne i srednje. Svaki trenutak sa njima čini da se osetim kao da nikada nisam ni odlazila iz rodnog grada, mesta čiji opis ne staje ni u reči ni u oko - kaže energična mlada dama, koja je po povratku u Beograd, u društvu prijatelja uživala u rođendanskoj žurki u jednom beogradskom klubu.

Proslava dvadeset trećeg rođendan zaslađena je originalnom tortom u obliku crvenog ruža, koji je njen zaštitni znak.

Istančan modni senzibilitet Sare Jovanović: Moj moto je "budi samo svoj"

I dok se u medijima nagađa o njenom emotivnom životu i vezi sa poznatim reperom Markom Šelićem poznatijim kao Marčelo, koja navodno traje već godinu dana, atraktivna pevačica ostaje dosledna odluci da ne priča o svom emotivnom životu, ostavljajući prostora za spekulacije i maštovite pretpostavke. U međuvremenu, nasmejana hrli u nove profesionalne izazove, među kojima je i mjuzikl "Pepeljuga", koji intenzivno priprema za predstojeću premijeru. I mada uživa u glumačkom pozivu, kao i učešću u brojnim kampanjama kao jedno od omiljenih promotivnih lica među javnim ličnostima, rođena Rimljanka za kraj otkriva svoje rođendanske želje, koje ovoga puta nije podredila privatnom, već poslovnom životu.

- Poželela sam da u sledećoj godini fokus bude na muzici, bez obzira na to koliko uživam u svojim ostalim aktivnostima.

 

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić

Najnovije vesti