Slaven Došlo osvaja svet: Osećam se kao da sam osvojio Oskara!

Slaven Došlo osvaja svet: Osećam se kao da sam osvojio Oskara!

Autor: | 29/11/2016

0

Mladi srpski glumac Slaven Došlo je osvojio međunarodno priznanje za svoju izvanrednu glumu u filmu "Pored mene", na festivalu evropskog filma u Kilkeniju u Irskoj.

Nakon četiri dana projekcija, Slaven je zasluženo osvojio nagradu i ponosno se s njome predstavio ispred preko 200 uglednih filmskih režisera, producenata i glumačkih zvezda iz Amerike i Evrope.

- S poštovanjem primam ovu međunarodnu nagradu sa festivala koji je zaista jedinstven - rekao je Slaven koji je priznao da se oseća kao da je osvojio Oskara, i nastavio:

- Ova nagrada mi zaista mnogo znači, objedinjuje neverovatnu međunarodnu podršku mom radu, posebno na filmu "Pored mene". Izuzetno sam zahvalan režiseru Stevanu Filipoviću koji mi je pružio priliku da tumačim ulogu koja je ostavila snažan utisak u Srbiji, a sada mi je donela i međunarodni uspeh pred publikom koja zaista voli film.

Ovo priznanje potvrđuje Slavena kao glumca koji poziva publiku sa različitih govornih područja da pogledaju film, ali u isto vreme predstavlja i korak napred  u njegovoj ambiciji da tumači uloge i na engleskom jeziku.

Ova nagrada je takođe utemeljila Slavenov put kao mlade evropske zvezde u usponu, zahvaljujući njegovim ulogma u filmovima "Pored Mene" (Next to Me) (2015), Panama (2015) i Vlažnost (Humidity) (2016).

A ne tako davne 2011. godine Slaven je imao svoje prvo pojavljivanje pred kamerama, ali u nešto drugačijoj formi. Verujemo da nije slutio da će mu se želje ispuniti tako brzo...

Pogledajte:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. instagram
Tagovi: Slaven Došlo

Najnovije vesti