Projekat "Dva sveta": Željko Joksimović zakazao i drugi koncert u Beogradu

Projekat "Dva sveta": Željko Joksimović zakazao i drugi koncert u Beogradu

Autor: | 02/12/2016

0

Željko Joksimović je nedavno publici u regionu predstavio muzički projekat "Dva sveta", započeo je seriju uspešnih koncerata u decembru, a zbog ogromnog interesovanja beogradske publike, Joksimović je zakazao i drugi koncert u srpskoj prestonici.

Prvo druženje sa beogradskom publikom Joksimović je zakazao 7. decembra u centru "Sava", ali je zbog ogromnog interesovanja publike, pevač zakazao još jedan koncert, 21. decembar u Domu sindikata.

- Svi termini u Sava Centru su bukirani, a interesovanje publike je ogromno. Mi smo sinoć održali prvi od četiri koncerata u Skoplju, to je zaista vredelo svakog sata, energije, truda jer je reakcija publike bila fenomenalna. Iskreno sam srećan što se publici dopalo da pesme koje vole čuju u novom aranžmanu - rekao je Joksimović.

Muzičar je sa Big bendom izmenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko njegovih koje će izvesti pred publikom u seriji koncerata u decembru. Prvi koncert održao je juče u Makedonskom narodnom teatru u Skoplju gde ga očekuju još tri nastupa. Već 6. decembra Joksimović će nastupiti u Nišu u Domu vojske gde će u jednom danu imati dva koncerta, a 13. i 14. decembra su nastupi u dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu.

Joksimović je projekat nazvao po pesmi "Dva sveta" Tome Zdravkovića, a osim nje publika će moći da čuje "Suadu", "Vlajnu", "Skitnicu", pesme "Bijelog dugmeta" i "Električnog organizma", kao i deset Željkovih pesama.

Za koncert u Beogradu Joksimović je spremio posebnu scenografiju, urađen je specijalni video materijal koji ilustruje Željkove poglede na svakodnevne situacije, a 22 muzičara na bini biće garancija kvaliteta projekta, za koji se može reći da je vrhunac Željkovog dosadašnjeg rada.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo