Skromnost koja je oduševila sve: Ana i Bastijan kao sav normalan svet (foto)

Skromnost koja je oduševila sve: Ana i Bastijan kao sav normalan svet (foto)

Autor: | 03/12/2016

0

Poznata srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger ne razdvajaju se ni kada idu u nabavku namirnica, što takođe iznenađuje, jer mnoge njihove kolege imaju kućne pomoćnice koje obavljaju ove poslove.

Njih dvoje sami odlaze po sve potrepštine, a ono što se iz njihove potrošačke korpe može videti jeste da piju vodu koja važi za najskuplju.

Svetski paparaci uslikali su poznati par dok je izlazio iz jednog marketa, gde je šopingovao skoro čitav sat.

Da li je ovo razlog zašto se Ana Ivanović nije udala u Srbiji? (video)

Dok su išli ka automobilu, Bastijan je gurao kolica sa namirnicama, a Ana ga je pratila u stopu. Njih dvoje su sve vreme ćaskali i smejali se, a Bastijan je nešto objašnjavao svojoj suprugi. Ana i njen suprug su bili opušteno obučeni, u trenerkama, dok su se od hladnoće štitili jaknama. Svi koji su ih videli prokomentarisali su da su veoma fini, da se ponašaju kao sav normalan svet, ali i da deluju veoma zaljubljeno.

Inače, poslednjih dana se pisalo da planiraju proširenje porodice, što je potvrdio i Uli Henes, fudbalski stručnjak iz Nemačke, novi-stari predsednik Bajerna iz Minhena.

- Koliko sam čuo, Bastijan će se uskoro povući iz fudbala. Shvatio sam da mu je prioritet planiranje porodice. Kada bismo ga vratili u Bajern, ne bismo mu učinili uslugu. Mislim da su mu prioriteti drugačiji i da nije previše zainteresovan za fudbal - objasnio je Henes, a i Bastijan je na pitanje novinara da li će uskoro ostvariti san supruge Ane, koja sanja veliku porodicu, uz neizbežan osmeh poručio sledeće:

- Uskoro. Sve ćete znati uskoro!

Komentari (0)

Loading
hellomagazn.rs guliver/gettyimages