Miroslav Ilić slavi 66. rođendan sa publikom (video)

Miroslav Ilić slavi 66. rođendan sa publikom (video)

Autor: | 10/12/2016

0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Tradicionalni solistički koncert Miroslava Ilića, koji svake godine održava na svoj rođendan počeo je pesmom "Rastanka se našeg sećam", a pun centar "Sava" dočekao ga je glasnim aplauzom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Nižu se najveći Ilićevi hitovi, koje dobro raspoložena publika peva uglas sa Miroslavom.

Jedan je Miroslav.

A video posted by Ana Mitrovic (@ancica770) on Dec 10, 2016 at 11:27am PST

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

- Večeras ćemo proslaviti moj 66. rođendan, za sve ove godine, jedino što sam promenio repertoar a sve ostalo je isto. Ozbiljno se zamislim kada treba da prebrojim svoje pesme, jer ih imam više nego što sam to ikada želeo. Nekada mi je to smetalo, bunio sam se što imam toliko pesama, jer ljudi ne bi stigli da se zasite starih, a već bi od mene tražili da snimam nove - rekao je Miroslav pre početka koncerta za Blic i otkrio kako je počeo da se bavi muzikom.

- U ovaj posao sam uleteo zbog muke, nisam zeleo da se bavim pevanjem, ali nekako mi se posrećilo pa sam ostao. Međutim, na početku karijere imao sam potpuno drugačiju sliku o tome kako izgleda muzička scena - iskren je Ilić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Najveća podrška Miroslavu u centru "Sava" je njegova porodica, supruga Gordana, ćerka Marija sa decom i suprugom Draganom Šutanovcem i mnogobrojne pevačeve kolege.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: miroslav ilić

Najnovije vesti