"Hello! Royal Party" Noć glamura i ljubavi: Selebriti događaj godine okupio je najatraktivnije parove

"Hello! Royal Party" Noć glamura i ljubavi: Selebriti događaj godine okupio je najatraktivnije parove

Autor: | 12/12/2016

0

U raskošnom ambijentu Belog dvora na Dedinju prošle nedelje održan je selebriti događaj godine - "Hello! Royal Party", koji je protekao u znaku stila, glamura i ljubavi. Prestižna manifestacija održana je petu godinu zaredom u organizaciji kompanije Color Press Group, uz izuzetno interesovanje medija iz čitavog regiona, koji su s pažnjom pratili dešavanja na crvenom tepihu. I ove godine pozivu se odazvao veliki broj ličnosti iz javnog, kulturnog, poslovnog i političkog života, uspešni sportisti, kao i predstavnici diplomatskog kora. Oni su svojim dolaskom uveličali kraljevsku žurku srpskog izdanja najčitanijeg svetskog magazina o poznatima, koju su svojim prisustvom uveličali i domaćini, princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević.

U ranim večernjim satima kapije dvorskog kompleksa bile su otvorene za brojne zvanice, koje su u limuzinama marke "volvo" i "infiniti" uživale u prijatnoj i udobnoj vožnji kroz dvorski park sve do centralnog ulaza, za šta se pobrinula kompanija "Grand Motors", ovlašćeni zastupnik brendova "Volvo", "Infiniti" i "Ford".

Goste su na stepeništu dočekali fotoreporteri, kao i ljubazne hostese, koje su ih upućivale ka glavnom ulazu i svečanom crno-belom salonu sa kaminom, u kojoj se nalazio media wall ispisan imenom magazina "Hello!" i brenda "Rosa", ispred kojeg su zvanice pozirale okupljenim predstavnicima "sedme sile". Atmosferu kraljevske zabave upotpunio je i koncert "Dečje filharmonije", uz dobrodošlicu koju su prijateljima magazina poželeli glavna i odgovorna urednica magazina Nadežda Jokić-Đuričić, direktorka advertajzinga Nataša Vulin, koja je ponela kreaciju brenda "Mihano Momosa", izvršni urednik Nikola Golubović, kao i direktor Glossy Media Ognjen Vujović. Uz "Hello!" tim, posebnu dobrodošlicu zvanicama poželeo je i predsednik "Color Press Group" Robert Čoban, koji je došao u društvu supruge Sandre.

Veče zvezda i ove godine obilovalo je modnim pogocima. Pored elegantnih haljina i odela, bilo je i zvanica koje su odlučile da se smelo poigraju svojom odevnom kombinacijom.

Ostatak reportaže i fotografije pronađite u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 18. novembra

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!