Goca Tržan se ne odriče novogodišnjeg honorara: Trećina mojih koncerata bila je u hunanitarne svrhe

Goca Tržan se ne odriče novogodišnjeg honorara: Trećina mojih koncerata bila je u hunanitarne svrhe

Autor: | 21/12/2016

0

Na centralnom trgu u Subotici u novogodišnjoj noći nastupiće Goca Tržan, a grad je za doček iz budžeta izdvojio 2,9 miliona dinara. Mada su građani Srbije u proteklih nekoliko dana na društvenim mrežama pokrenuli inicijativu da se novac za organizovanja javnog dočeka da u humanitarne svrhe (za lečenje male Ive Zvekić, Martina Poše, Aleksandra Šešlije…), Goca Tržan neće se odreći svog honorara od 13.000 evra.

Goca Tržan: Raša i ja želimo da unajmimo surogat majku

Samo ove godine je trećina mojih koncerata bila u humanitarne svrhe. Novogodišnji koncert organizuje Subotica, u budžete i politiku se ne razumem, a ovo mi izgleda više kao političko, a ne humanitarno pitanje. U dogovoru sa čelnicima grada pokrenućemo akciju da sa svojih telefona, pored čestitki, pošaljemo jednu ili dve poruke na humanitarne brojeve i moj honorar će se sigurno prikupiti - rekla je Goca Tržan, a piše sajt novosti.rs.

Jasmina Stevanović iz Sekretarijata za društvene delatnosti ističe da su upoznati sa inicijativom, ali je ona stigla kasno, kada su dogovori oko organizacije proslave bili uveliko u toku.

Goca Tržan otkrila: Raša je mene startovao, a svi su mislili da sam ja njega!

Grad je već pomogao Subotičanima, a koncert je dobra prilika da pokažemo solidarnost i u novogodišnjoj noći pošaljemo poruke na humanitarne brojeve i pomognemo svima kojima je to potrebno - kaže Jasmina Stevanović 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Andreja Damnjanović
Tagovi: goca tržan

Najnovije vesti