Šta joj je ovo trebalo? Danijela Dimitrovska promenila lični opis, nisu je štedeli u komentarima

Šta joj je ovo trebalo? Danijela Dimitrovska promenila lični opis, nisu je štedeli u komentarima

Autor: | 03/12/2023

0

Izgled Danijele Dimitrovske danas je velika tema

Danijela Dimitrovska potpuno je transformisala svoj život posle razvoda sa Ognjenom Amidžićem. Karijera joj ide uzlaznom putanjom, uživa u ljubavi sa Jevremom Kosnićem, a najviše uživa u vremenu koje provede sa sinom Matijom.

Instagram

 

Ono što svi komentarišu u poslednje vreme je da manekenka nikada bolje nije izgledala. Valjda to razvod učini od žene.

Pročitajte: Dve torte, tatina devojka i mamin dečko - Sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske proslavio deseti rođendan

Nova faza u životu zahteva i novu frizuru, sigurno je pomislila Danijela kada je otišla u salon i odlučila se na veliku promenu. Lepa manekenka želela je da proveri da li se plavuše zaista više zabavljaju i ofarbala se u skroz svetlu blond nijansu.

Instagram

 

Odmah se pohvalila na društvenim mrežama svojim novim „lookom“, ali njeni pratioci nisu sigurni da li im se sviđa ova promena.

Instagram

 

„Bolja si prirodna“, „Lepša je stara boja“, „Meni je dosta lepša bila prirodna boja. Po tome si se nekako razlikovala jer si ostala prirodna za razliku od mnogih“, „Sa ovom izgledaš starije“, „Veliko ne“, samo su neki od stotine komentara ispod njene slike.

Pročitajte: Danijela gradila, Mina ruši - Zavirite u stan Ognjena Amidžića koji njegova buduća žena u potpunosti menja

Međutim, bilo je i onih koji smatraju da je ovo pravo osveženje i da joj fantastično stoji. I jedna i druga grupa složile su se da je Danijela prelepa žena, tako da će na njoj sve izgledati božanstveno.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti