Nema šta da krije: Dragana Katić uradila estetsku operaciju na licu, pogledajte slike pre i posle FOTO

Nema šta da krije: Dragana Katić uradila estetsku operaciju na licu, pogledajte slike pre i posle FOTO

Autor: | 05/05/2023

1

Dragana Katić karijeru je počela davne 1986. godine. Iako je toliko dugo na malim ekranima, čini se da je vreme za nju stalo. Štaviše, kako decenije prolaze, ona izgleda sve mlađe. Iako živimo u eri kada nam za večnu mladost nije potreban nikakav čudesan eliksir, već dometi medicine, kozmetike i estetike, popularna voditeljka kaže da nije radila neke drastične korekcije. 

Instagram

 
 

− Na sebi nisam uradila ništa veliko, iste su mi uši, isti nos... Možete da vidite kako su mi drugačije obrve jer sam ih istetovirala. Razlog je što su moje prirodne bile jako spuštene i postajalo mi je sve teže da se našminkam – rekla je jednom prilikom.

Jedini hirurški zahvat kojem se Dragana podvrgla je blefaroplastika, podizanje očnih kapaka, no priznaje da za njen izgled najviše zasluga imaju svakodnevna nega i opšta briga za telo:

− Uradila sam to pre 16 godina jer su mi gornji kapci bili jako otečeni i spušteni, u tolikoj meri da su mi smanjivali vidno polje.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ponovo u klinici za estetske korekcije, na red je došlo lice - Dozvala sam se pameti trebalo...

Zoran Kuzmanović Munja

 

Blefaroplastika je zaista mnogima pomogla da progledaju. Ova hirurška intervencija je vrlo efikasna, a njome se odstranjuje višak kože i masnog tkiva sa gornjih i donjih kapaka ili sa oba. Zahvat se radi pod anestezijom, traje najviše dva sata, a šavovi se uklanjaju posle nedelju dana. S druge strane, spušteni kapci su mnogim poznatim damama zaštitni znak, pomenimo tek svetske lepotice Blejk Lajvli i Ketrin Zitu Džouns.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti