Jelena Gajšek neprepoznatljiva: Iz konfekcijskog 42 u 38, evo i kako

Jelena Gajšek neprepoznatljiva: Iz konfekcijskog 42 u 38, evo i kako

Autor: | 27/04/2021

0

Jelena Gajšek, autorka i voditeljka emisije „Stil“, poslednjih meseci uživa u komplimentima koji joj stižu na račun vitke linije i po svemu sudeći često odgovara na pitanje kako je u kratkom vremenskom roku izgubila višak kilograma. „Hrono + autofagija + korona stres = iz konfekcijskog 42 u 38“, podelila je „formulu“ efikasnog mršavljenja sa prijateljima na „Fejsbuku“.

Pročitajte: Jelena Gajšek ponosna mama - Zlato i srebro za moju ćerku Anju

Boško Karanović

 

Zbog vanrednog stanja izazvanog pandemijom, ispričala je u jednom intervjuu, više vremena je provodila u kući, pa je napokon imala vremena za sebe, vežbanje i zdrave obroke prema tačno određenoj satnici. Iz ishrane je izbacila šećer, hleb i sve proizvode od brašna. Već za tri meseca videli su se rezultati uloženog truda, vaga je pokazala dvanaest kilograma manje.

Kako je istakla, nijednog trenutka nije gladovala jer je imala tri obroka dnevno. Prestala je da pije sokove, a osim vode, konzumirala je limunadu bez šećera, biljne čajeve i nezaslađenu kafu.

Boško Karanović

 

Punu podršku Jelena ima od supruga Aleksandra Gajšeka, autora emisije „Agape“ i nekoliko knjiga. Prošlog septembra proslavili su dvadeset godina skladnog braka, u kome su dobili troje dece: Anju, Teodoru i Andreja

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još