Fotografije ćete pogledati dva puta: Linda Evanđelista izgleda neprepoznatljivo, ni traga od ove lepotice

Fotografije ćete pogledati dva puta: Linda Evanđelista izgleda neprepoznatljivo, ni traga od ove lepotice

Autor: | 12/03/2021

0

Izgled Linde Evanđeliste (55), prelepe manekenke, koja je žarila i palila modnom scenom i bila jedna od najplaćenijih lica ikada, danas je neprepoznatljiva. Devedesetih godina prošlog veka je zajedno sa Klaudijom Šifer, Sindi KrafordNaomi Kembel, Kristi TurlingtonKejt Mos bila je deo čuvene “Velike šestorke”.

Pročitajte: Linda Evanđelista sve iznenadila - A sada je i zvanično, postala sam baka

 

 

Kanadska lepotica italijanskog porekla je u svet modelinga zakoračila 1989. godine i u veoma kratko roku postala najtraženiji supermodel na svetu. Njeno lice krasilo je preko 700 naslovnica časopisa širom planete, piše "Stil", a bila je i dugogodišnja muza fotografa Stivena Meisela. Poznata je njena čuvena rečenica:

- Za 100.000 dolara ne ustajem iz kreveta.

 

 

U 22. godini udala se za Žerala Marija, predsednika “Elite”-a, ali brak je potrajao šest godina. Slavna lepotica ostala je trudna u 41. godini, a otac deteta je francuski biznismen Fransoa Anri Pino, današnji muž Salme Hajek. Ali, dugo je odbijala da kaže ko je otac njenog deteta. Danas se bavi povučenim porodičnim životom, daleko od svetla reflektora, a današnji izgled Linde Evanđeliste sigurno vas neće ostaviti ravnodišnim.

Kako sada izgleda nekadašnja lepotica, pogledajte u galeriji ispod. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još