Sukob je konačno zaboravljen: Adil Maksutović od tasta se oprostio bolnim rečima

Sukob je konačno zaboravljen: Adil Maksutović od tasta se oprostio bolnim rečima

Autor: | 09/12/2020

0

Sukob Adila Maksutovića i Džeja otpočeo je 2013. godine, kada je Adilova supruga i Džejova ćerka prijavila supruga za nasilje. Neko vreme posle toga Adil i Ana rešili su problem i u ljubavi uživali kao nikad pre. Ipak, otac, koji je osetio patnju svog deteta, dugo je zamerao zetu.

Sada kada je Džej izgubio bitku za život, sukob je konačno zaboravljen, a zet Adil od njega se oprostio potresnom porukom.

‒ Stari moj, bio si najmuzikalniji čovek kog sam poznavao, pevač sa najviše duše. Dok su drugi plakali ili se veselili uz tvoje pesme ja sam potpuno opčinjen upijao svaku tvoju otpevanu frazu, magično si to radio. Maznuo sam sve što si mi dozvolio. Hvala ti ‒ započeo je ovim rečima Adil.

‒ Znam da si se umorio, već nedostaješ svima. Tvojoj deci najviše. Raduje nas samo činjenica da si poslednji dan života proveo sa porodicom, sa svojim unucima. Nismo ni slutili da ti je poslednji.

Pročitajte: Zaplakaće svi - Poslednja želja Džeja Ramadanovskog biće ispunjena na njegovoj sahrani

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adil Maksutović (@adilmaksutovic)

U nastavku Adil se osvrnuo na sukob koji je sa tastom imao godinama.

‒ Voljeni Džej, nikada se nismo posvađali, a godinama nismo razgovarali. Oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe. Onaj gore je želeo da se ovako rastanemo. Bar još koju godinu da si poživeo. I da sednemo ti i ja. Da ti zapevam „Sajbiju“. Da se zagrlimo i isplačemo ‒ napisao je Adil.

Inače, Džejov kum Zoran Jagodić Rule za domaće medije otkrio je da je Džej pred smrt Adilu sve oprostio.

‒ Džej Ramadanovski oprostio je sve zetu Adilu Maksutoviću pre smrti. On sedam godina nije razgovarao sa Adilom jer je pretukao njegovu ćerku Anu ‒ rekao je Rule za „Informer“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram