Odluka Šajlo Pit zadala Anđelini pretežak udarac

Odluka Šajlo Pit zadala Anđelini pretežak udarac

Autor: | 09/07/2020

0

Taman kada je izgledalo da je u porodici Džoli-Pit sve krenulo nabolje, Šajlo Pit, najstarija biološka ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli, iznenadila je svojom odlukom.

Naime, Šajlo je sada u burnim, tinejdžerskim godinama i traga za sopstvenim mirom. Ne prija joj medijska pažnja kojoj je porodica konstantno izložena i želi da živi normalan život.

Pročitajte: Šajlo Džoli Pit je kopija svoje mame Anđeline, ili je ista kao tata Bred?

Jedno vreme Šajlo je želela da pređe da živi kod oca. Ali kako papirologija u vezi sa starateljstvom nad decom još nije zvanično rešena, to bi Bredu moglo da napravi probleme. U skladu s tim Šajlo Pit izmenila je svoju odluku i roditeljima saopštila da želi da pređe u Springfild kod Bredovih roditelja.

Anđelina, koja trenuitno prolazi kroz veoma težak period, i nalazi se na rubu anoreksije, nije podržala ćerku u ovoj odluci i takav gubitak veoma bi joj teško pao. S druge strane, Šajlo ima potpunu očevu podršku, što bi moglo ponovo da izazove sukob između Anđeline i Breda.

Pročitajte: Ćerka Breda i Anđeline želi da postane dečak?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐉𝐨𝐥𝐢𝐞 (@angelinajolioffiicial) дана 6. Јун 2020. у 11:58 PDT

‒ Šajlo žudi za normalnim životom, a baka i deda će je sigurno dočekati raširenih ruku. S obzirom na njene godine, potrebna joj je čvrsta figura u vaspitavanju, a oni će to sigurno biti ‒ rekao je izvor za strane medije.

Iako se Anđelina ne slaže sa ovom odlukom, Bred smatra da bi Šajlo trebala da dobije priliku da bar leto provede kod bake i deke, a da će u skladu sa tim kako joj se tamo dopadne on i Anđelina razmotriti odluku svoje mezimice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram