Razvodi se Anđelka Prpić?

Razvodi se Anđelka Prpić?

Autor: | 30/06/2020

0

Razvodi se Anđelka Prpić ‒ vest koja je u medijima odjeknula kao bomba! Naime, glumica Anđelka Prpić odlučila je da stavi tačku na devet godina braka sa suprugom Dariom, sa kojim ima sina Jakova.

Kako prenosi „Dnevni avaz“ vest je preneo izvor blizak glumici. Kada je vest „procurila“ u domaće medije, pripadnici „sedme sile“ kontaktirali su sa njom. Na pitanje da li se razvodi Anđelka je odgovorila

‒ Nemam nikakav komentar na to.

Pročitajte: Anđelka Prpić - Znam da budem i besna i plahovita, ali me sve brzo prođe i izvinim se

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Apr 28, 2019 at 6:39am PDT

Razvodi se Anđelka Prpić - Još jedan brak koji nije preživeo koronu?

Pandemija korona virusa sve nas je zaustavila i u naš život unela mnoga pitanja, a isto se osećala i glumica, koja je u jednom intervjuu rekla da je u ovakvom trenutku zaista teško planirati budućnost.

– Teško je zadržati entuzijazam i planirati budućnost kada se osećate kao guske u magli. Pretpostavljamo da smo izbegli najgori scenario, ali ne znamo šta nas čeka, niti kako da se ponašamo ubuduće. Najveći nemir izaziva to što nema nikoga za koga pouzdano znamo da ima odgovore na ključna pitanja. Ipak, proleće, sve ovo predivno cvetanje i sunce vraćaju veru i bude život. Hvala bogu, toliko je nepročitanog, neodgledanog i neispričanog, da se uvek nađe zanimacija – kaže glumica za „Blic“.

Pročitajte: Anđelka Prpić i Anja Mandić - Kako smo postale kume

Sudeći prema ovim navodima, možda je pandemija korona virusa uticala i na skladan brak popularne glumice. Ipak, stiglo je leto i Anđelka i Dario su možda ipak pronašli zajednički jezik, kako bi obnovili svoju ljubav i brak učinili stabilnijim nego ikad.

Ipak, prerano je donositi zaključke o odnosu dvoje ljudi. Stoga ćemo sačekati da se prašina slegne, a glumica odluči da sa svojim fanovima podeli da li je sve u redu iza zatvorenih vrata njenog doma.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram
Tagovi: Anđelka Prpić

Pročitajte još