Suri Kruz u suzama, ove reči Toma Kruza su je slomile!

Suri Kruz u suzama, ove reči Toma Kruza su je slomile!

Autor: | 24/06/2020

0

Suri Kruz se godinama nije čula sa ocem Tomom Kruzom, jer je on iz verskih ubeđenja izbegavao kontakt s njom. Međutim, odlučio je da popravi svoj odnos s ćerkom, a Suri Kruz je poželela da se vrati ocu...

Odnos 57-godišnjeg glumca Toma Kruza s bivšom suprugom, 41-godišnjom Kejti Holms, ali i njihovom zajedničkom ćerkom, 14-godišnjom Suri, nije bio ni nalik normalnom.

Ova priča o porodičnom krahu već godinama ne prestaje da puni medijske stupce. Jedan od najpoznatijih pripadnika Sajentološke crkve, nakon razvoda s Kejti, godinama nije želeo da čuje, ali ni da vidi svoju ćerku Suri. Ali, kako pišu svetski mediji, u poslednje vreme radi na poboljšanju odnosa s ćerkom.

Pročitajte: Kejti Holms očajna, Suri Kruz donela odluku koja će joj zauvek promeniti život

Međutim, Suri je nedavno našla pisma i poruke koje je njen slavni otac slao njenoj mami, i to ju je potpuno slomilo, piše magazin New Weekly.

Prema pisanju spomenutog medija, nakon razvoda, advokat je savetovao Kejti da sačuva Tomova pisma, jer bi jednog dana mogla da joj zatrebaju. To je i uradila, a sve je planirala da jednog dana pokaže Suri. Ipak, nije očekivala da će ih devojčica slučajno pronaći.

Pročitajte: Pročitajte: Najstarija ćerka Toma Kruza jedva čeka da pobegne od njega

Na njih je naišla u kući majčinih roditelja u Ohaju, i to u 'Tomovoj vremenskoj kapsuli', gde ih je Kejti sakrila 'na sigurno'. 'Bio je to gorko-slatki trenutak za obe. Kejti je planirala da pokaže neka od tih pisama, ali samo ona odabrana. Nije bila spremna na brojna pitanja', otkrio je izvor pa nastavio:

- Spremila je sve, čak i lepe stvari poput ljubavnih pisama, jer su ona bila dokaz kako se za Toma udala iz ljubavi. Sve je tamo - SMS poruke, e-mailovi, pa čak i post-it poruke koje je Tom ostavljao na frižideru.

Pročitajte: Suri Kruz proslavila rođendan sa prijateljicama i mamom, Tom nije došao (foto)

Pošto je pročitala poruke, tvrdi izvor, Suri je bila u suzama. Shvatila je da je njen otac strastveno voleo njenu majku, bez obzira na to što nisu uspeli.

- Kad je pročitala pisma, nezamislivo joj je da brak njenih roditelja nije uspeo. To je obnovilo njen interes za oca. Želi da zna više o Tomu, što teško pada Kejti. Tom zna da nakon razvoda može da vidi kad god poželi Suri, ali ne može uvek da bude uz nju. To je delikatna situacija s kojom se Kejti do sada jako dobro nosila, ali je ovaj događaj 'probudio duhove' - otkriva izvor.

Pročitajte: Suri Kruz: Dete na raskršću između roditelja

Inače, svetski mediji nedavno su se raspisali o tome kako bi Suri leto trebala da provede s ocem u sajentološkoj zajednici.

- Tom i Suri dosta razgovaraju i on je uvek verovao da će u jednom trenutku dobiti priliku da se i uživo bolje upoznaju. Oduševljen je što je to konačno dočekao - ispričao je tada neimenovani izvor za spomenuti medij.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty/Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti