Nasmejana i srećna: Suri Kruz sa mamom Kejti na koncertu u Njujorku (foto)

Nasmejana i srećna: Suri Kruz sa mamom Kejti na koncertu u Njujorku (foto)

Autor: | 10/12/2018

0

Suri Kruz više nije mala klinka, ali se još uvek zabavlja od sveg srca, posebno kad je društvu prijateljica. Dobre zabave devojčicama nije nedostajalo niti u petak uveče na tradicionalnom koncertu naziva Jingle Ball u Njujorku, na koji je Suri došla s mamom i prijateljicama.

Kardi Bi, Šon Mendez, Kamila Kabelo, Kalvin Haris, Dži-Izi, Dua Lipa, Kalid i specijalni gost Normani, Alesija Kara, Megan Trejnor, Bebe Reksa, Baci i Sabrina Karpenter nastupili su na ovogodišnjem tradicionalnom Jingle Ball koncertu u Njujorku, na koji su došle da uživaju i glumica Kejti Holms (39) i njena ćerka Suri Kruz (12).

 

View this post on Instagram

 

Suri cruise attend @iheartradio Z100 Concert (07/12/2018) #suricruise

A post shared by ?? S u r i C r u i s e ?? (@suricruise_fans) on Dec 9, 2018 at 4:05pm PST

Prošle godine slavne majka i ćerka čak su na ovom spektaklu izašle na pozornicu i najavile nastup Tejlor Svift, a da lude predbožićne zabave ni ove godine nije nedostajalo govori smeh Suri i njenih  simpatičnih prijateljica na odlasku s muzičkog spektakla.

Suri Kruz u 13. je godini života i polako prerasta u devojku, sve sličniju slavnoj mami Kejti Holms. Upravo je s majkom i provela najveći deo detinjstva, budući da je oca Toma Kruza viđala vrlo retko otkako su joj se 2012. godine roditelji razveli. Kako je nadomak prve tinejdžerske godine, sve joj više znače i bliske prijateljice.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti