Glumac presrećan, Kejti Holms očajna: Suri Kruz donela odluku koja će joj zauvek promeniti život

Glumac presrećan, Kejti Holms očajna: Suri Kruz donela odluku koja će joj zauvek promeniti život

Autor: | 17/06/2020

0

Ćerka Toma Kruza godinama je bila daleko od svog oca, i to zbog pravila Sajentološke crkve čiji je on član. Slavni holivudski glumac 13 godina nije video Suri Kruz (14), koja je odrastala sa majkom Kejti Holms. Prema pisanju nedeljnika „InTouch“ sajentolozi Suri nisu proglasili za „supresivnu“ osobu, ali Kejt jeste, a bliskost majke i ćerke možda predstavlja prepreku za Toma. U crkvi sajentologa „supresivna“ osoba je ona koja napusti ovu crkvu ili govori protiv nje.

Pročitajte: Najstarija ćerka Toma Kruza jedva čeka da pobegne od njega

Bivši član crkve sajentologa izjavio je za časopis „The National Enquirer“ da je moguće da Tom ne viđa Suri jer misli da Kejt i njena porodica pričaju negativno o sajentolozima. Po pravilima te crkve nijedan član ne može biti u bilo kakvoj vezi sa osobom koja je počinila „supresivni“ akt, kao što je to učinila Kejt kada je napustila sajentologe. Ipak, izgleda da bi uskoro moglo da dođe do promene.

‒ Tom je posle dugo vremena video fotografiju svoje ćerke i primetio koliko je odrasla. Ako ikad odluči da napusti sajentologiju, to će biti zbog Suri. Budući da ona nema očinsku figuru u svom životu, ovo bi bila idealna prilika da se pomire dok još nije prekasno. Ipak,  Sajentološka crkva je upoznata s Tomovim najmračnijim tajnama, pa ako odluči da ih napusti, one će sigurno ugledati svetlost dana ‒ zaključuje izvor.

Pročitajte:  Suri Kruz proslavila rođendan sa prijateljicama i mamom, Tom nije došao (foto)

Ćerka Toma Kruza želi da bude uz oca

Kako piše današnja strana štampa, možda slavni glumac neće morati da napušta sajentologe jer je njegova ćerka donela odluku koja je sve iznenadila. Prema poslednjim pisanjima magazina „Star“, Suri bi uskoro i sama mogla da postane član ove zajednice.

Odluka je iznenadila javost, ali ona ne želi više da provodi vreme bez svog oca. Naime, izvor za spomenute medije je otkrio da bi devojčica tokom ovog leta trebalo da provede vreme sa ocem u sajentološkoj zajednici.

‒ Tom i Suri često i dosta razgovaraju. On je uvek verovao da će u jednom trenutku dobiti priliku da se i uživo bolje upoznaju. Odluku da se Suri priključi sajentolozima sa oduševljenjem je prihvatio. Nije želeo da krije sreću, pa je priznao da je oduševljen što je i to konačno dočekao ‒ ispričao je neimenovani izvor za spomenuti medij.

Pročitajte: Tom Kruz se ženi - Izabranica je veliko iznenađenje za sve

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katie Holmes (@katieholmes212) дана 5. Сеп 2019. у 11:37 PDT

Šta o svemu tome kaže njena majka i bivša Tomova supruga javnosti za sada nije poznato. Ali se spekuliše da je besna i očajna zbog ovakve ćerkine odluke.

Pročitajte: Kejti Holms nadomešćuje odsustvo Toma Kruza - Važno mi je da moja ćerka ima normalno detinjstvo

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti