Tom Kruz želi da izgladi odnos sa ćerkom Suri: Šta je presudilo da poželi da kontaktira mezimicu

Tom Kruz želi da izgladi odnos sa ćerkom Suri: Šta je presudilo da poželi da kontaktira mezimicu

Autor: | 26/11/2019

0

Svoju ćerku Suri iz braka sa Kejt Holms, Tom Kruz nije video vrlo dugo

Jedan od najpopularnijih američkih glumaca, 57-godišnji Tom Kruz već godinama uspeva da puni bioskopske dvorane širom sveta. Publika voli da ga gleda na velikom platnu, ali i pored talenta i dobrih uloga, jednu stvar ne mogu da mu odobre. Naime, glumac već godinama nije video 13- godišnju ćerku Suri, i to zbog bizarnih običaja Sajentološke crkve čiji je član već godinama.

Sajentologija jača od ljubavi: Tom Kruz izbrisao ćerku iz svog života (video)

Prema pisanju nedeljnika “InTouch” Suri nije proglašena za “supresivnu” osobu od strane sajentologa ali Kejt jeste a bliskost majke i ćerke možda predstavlja prepreku za Toma.  U Crkvi sajentologa “supresivna” osoba je ona osoba koja napusti ovu crkvu ili govori protiv nje.

Bivši član Crkve sajentologa je izjavio za časopis “The National Enquirer” da je moguće da Tom ne viđa Suri jer misli da Kejt i njena porodica pričaju negativno o sajentolozima a po pravilima te crkve nijedan član ne može biti u bilo kakvoj vezi sa osobom koja je počinila “supresivni” akt, kao što je to učinila Kejt kad je napustila sajentologe. Ipak, čini se da bi uskoro moglo da dođe do promene.

Tom Kruz je prvi holivudski glumac koji je za ovo skupio dovoljno hrabrosti (video)

– Tom je nakon dugo vremena video fotografiju svoje ćerke i primetio koliko je odrasla. Ako ikad odluči da napusti sajentologiju, to će biti zbog Suri. Budući da ona nema očinsku figuru u svom životu, ovo bi bila idealna prilika da se pomire dok još nije prekasno. Ipak,  sajentološka crkva je upoznata s Tomovim najmračnijim tajnama, pa ako odluči da ih napusti one će sigurno ugledati svetlost dana,  zaključuje izvor.

U ovom trenutku glumac se o navodima nije oglasio pa preostaje da vidimo koliko su ove tvrdnje istinite.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još