Suri Kruz: Dete na raskršću između roditelja

Suri Kruz: Dete na raskršću između roditelja

Autor: | 19/06/2020

0

Suri Kruz, četrnaestogodišnja ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, veoma liči na roditelje. Osim što poseduje crte lica i od oca i od majke, ona je mešavina njihovih karaktera i njene odluke već sada, u ranom pubertetu, prilično su iznenađujuće.

Suri odrasta u specifičnoj porodičnoj situaciji, koja je za njene tinejdžerske godine veoma značajna. Naime, ona godinama nije videla svoga oca, koji je pripadnik Sajentološke crkve i iz verskih razloga nije u mogućnosti da komunicira sa ćerkom. Odrasta pored majke, koja joj pruža bezgraničnu ljubav i podršku, ali u ovom trenutku Suri oseća nedostatak očinske figure, što joj posebno teško pada.

Pročitajte: Kejti Holms prvi put progovorila o razvodu od Toma Kruza

Suri Kruz je utočište svojoj majci

Tom Kruz i Kejti Holms bili su u braku svega šest godina i razišli su se pod velom tajni. Mada su mediji nekoliko puta glumčevu veru i želju da i ćerku uvede u Sajentološku crkvu navodili kao razlog njihovog emotivnog kraha. Posle razvoda glumica Kejti Holms dala je sve od sebe da ćerku i njeno odrastanje drži što dalje od očiju javnosti.

Nedavno je izvor blizak glumici izjavio da je Suri veoma bliska sa majkom, kojoj u svakom trenutku pruža neverovatnu podršku i ljubav.

Pročitajte: Tom Kruz želi da izgladi odnos sa ćerkom Suri - Šta je presudilo da poželi da kontaktira mezimicu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on Mar 4, 2018 at 8:58pm PST

‒ Njih dve su pravi tim ‒ rekao je izvor za „US Weekly“.

‒ Kada je Kejti neraspoložena, Suri je vrlo saosećajna i trudi se da majci svaki trenutak učini lepšim. Ne preterujem ako kažem da su jedna drugoj pružile spas.

Suri oseća patnju zbog nedostatka očinske figure

Što se tiče odnosa Suri Kruz i njenog oca, veoma je teško doneti realan zaključak. Misli se da zbog svog verskog opredeljenja Tom nije video ćerku još od 2013. jer od tada ni jednom nisu javno viđeni zajedno. Razlog njihovog neviđanja je što je Kejt po napuštanju Sajentološke crkve govorila loše o veri koju zagovara Tom Kruz, zbog čega je njemu zabranjeno da sa njom ostane u kontaktu.

I mada je Kejti „supresivna“ osoba, što znači da se ogrešila prema sajentološkoj veri, Suri ipak nije pa postoji mogućnost da se ona i Tom Kruz redovno čuju, iako nemaju blizak susret.  Prema poslednjim pisanjima magazina „Star“, Suri bi uskoro i sama mogla da postane član ove zajednice kako bi ponovo neometano mogla da viđa oca.

Pročitajte: Glumac presrećan, Kejti Holms očajna - Suri Kruz donela odluku koja će joj zauvek promeniti život

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on Apr 18, 2020 at 12:01pm PDT

Naime, izvor je za spomenute medije otkrio da bi devojčica ovog leta trebalo da sa ocem provede neko vreme u sajentološkoj zajednici.

‒ Tom i Suri često i dosta razgovaraju. On je uvek verovao da će u jednom trenutku dobiti priliku da se i uživo bolje upoznaju. Odluku da se Suri priključi sajentolozima sa oduševljenjem je prihvatio. Nije želeo da krije sreću, pa je priznao da je oduševljen što je i to konačno dočekao ‒ ispričao je neimenovani izvor za spomenuti medij.

Pročitajte: Tom Kruz ponovo zaljubljen - Opčinjen 20 godina mlađom glumicom

Naravno, ukoliko su navodi o ovakvoj Surinoj odluci tačni, to znači da je devojčica rešila da naredni period života provede ne viđajući majku. Suri se trenutno nalazi na prekretnici, a na njene ishitrene odluke utiče i pubertet kroz koji prolazi. Ipak, jedno je sigurno, ako je ovo definitivna odluka Suri Kruz, Kejti će zaista biti skrhana i gorko će se kajati što je okrenula leđa sajentolozima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti