Porodica Tipsarević konačno je na okupu: Biljana i Janko pokazali sina Nou (foto)

Porodica Tipsarević konačno je na okupu: Biljana i Janko pokazali sina Nou (foto)

Autor: | 27/05/2020

0

Kreatorka Biljana Tipsarević i bivši teniser Janko Tipsarević pre pet dana postali su roditelji po drugi put, a njihova preslatka porodica bogatija za još jednog člana, sina Nou. Biljana se porodila u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, a njen suprug prisustvovao je porođaju i bio najveća podrška u svakom trenutku.

Presrećna porodica Tipsarević je već na okupu u svom domu, a Biljana i Noa su se kući vratili pre dva dana. Kreatorka je odlučila da pri izlasku iz bolnice izbegne fotografe i paparace, pa se Noin odlazak iz porodilišta odvijao u strogoj tajnosti. Oduševljeni tata Janko po sina i suprugu došao je pravo sa teniskog terena.

Pročitajte: Žurka o kojoj se priča - Ovako je Janko Tipsarević slavio rođenje sina

Janko Tipsarević dolazi u porodilište po sina i suprugu

Kreatorka Biljana Tipsarević napustila porodilište

Biljana se veoma brinula o svom i detetovom miru tokom boravka u bolnici, pa je tražila da se novinarima ne daju informacije o njenom i bebinom stanju. S obzirom na to da se porodila prirodnim putem i da je sve proteklo u najboljem redu, kreatorka Biljana Tipsarević i mali Noa brzo su mogli svojoj kući.

Bratu se najviše obradovala sedmogodišnja sestra Emili, koja ga je s nestrpljenjem očekivala devet meseci. Kako je Biljana navela za naš magazin, njena mezimica je zajedno sa tatom Jankom odabrala ime za novog člana porodice.

Od kada su saznali da je Biljana u drugom stanju njihov dom ispunila je istinska sreća, a Emili i Janko učestvovali su u pripremama kako bi novom članu boravak kod kuće učinili savršenim.

Pročitajte: Biljana Tipsarević - Radujem se proširenju porodice, svejedno nam je da li je devojčica ili dečak

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) дана 30. Мар 2020. у 12:48 PDT

Kreatorka Biljana Tipsarević - Upoznajte Nou

Biljana je odlučila da svim fanovima pripremi iznenađenje, pa je na svom „Instagram“ nalogu podelila Noinu fotografiju i poželela mu dobrodošlicu u njihov dom.

- Dobro došao kući, živote naš - napisala je na svom nalogu na „Instagramu“ i svima zahvalila na čestitkama i porukama podrške.

Pročitajte: Biljana Tipsarević preplavljena emocijama - Janko je odigrao svoj poslednji turnir

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) дана 26. Мај 2020. у 4:18 PDT

Od početka trudnoće Biljana je imala predosećaj da nosi sina. A kada je saznala pol bebe, obradovala se jer Emili sada ima nekoga ko će da je štiti. Za magazin „Hello!“ par je nekoliko puta naveo da Emili liči na oca. A Biljana je nedavno izjavila da se u njenoj prirodi krije energija koju ima pet dečaka.

Kreatorka Biljana Tipsarević i njen suprug ćerku uče pravim vrednostima - nežnosti i ljubavi prema najbližima, a kako već ima dva brata od tetke, Emili je potpuno spremna za ulogu brižne, starije sestre.

- Bitno mi je da bude kulturna i pristojna, nežna prema ljudima i komunikativna - navodi Biljana.

Pročitajte: Oduševila poznatu glumicu - Biljana Tipsarević osvojila Bolivud (foto)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images, Andreja Damnjanović, instagram

Slične Vesti