
Sastojci:
3 šolje svežeg spanaća
¼ šolje svežih listova peršuna
½ šolje oraha
½ šolje parmezana
3 čena belog luka
2 kašike maslinovog ulja
so i biber po ukusu
Stavite sve sastojke u blender i izmiksajte.
Probajte smesu i dodajte so i biber po ukusu. Neka bude za nijansu slanije jer će pasta svakako ublažiti ukus.
Skuvajte jedno pakovanje paste po izboru prema uputstvima. Kada je pasta kuvana procedite je, dodajte pasti sos i dobro izmešajte da pasta bude ravnomerno prekrivena.
Na suvom tiganju blago prepecite orahe koje ste prethodno krupno iseckali. Pri serviranju pospite pastu orasima i dodatnim parmezanom.
Pročitajte još
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)