Mirka Vasiljević: Slavlje u čast kćerke Adrijane

Mirka Vasiljević: Slavlje u čast kćerke Adrijane

Autor: | 23/12/2014

0

Poznati par Mirka Vasiljević i Vujadin Savić proslavili su prvi rođendan njihovoj kćerki Adrijani. Za organizaciju proslave bila je zadužena dvadesetčetvorogodišnja glumica koje je osmislila kako će izgledati prostor, meni i torta za njihovu mezimicu. Ponosna majka za "Hello!" prenosi utiske sa proslave.
- Kao što obično protiču sva naša slavlja, i ovog puta to je bilo u krugu porodice i najbližih prijatelja. Imali smo oko pedeset gostiju, a odlučili smo se za restoran umesto igraonice, jer većina naših prijatelja još nema decu - kaže Vasiljevićeva, koja je esteta po prirodi i vodi računa o svakom detalju.
- Volim da svaki put bude drugačije, kako prostor u kome slavimo, tako i kada je reč o dekoraciji i jelovniku. Meni kao umetniku to je izuzetno važno. Prostor koji sam odabrala za rođendansku zabavu osmišljen je baš za devojčice, sa zidovima u pastelnim tonovima i beloj boji. Nisam znala koju tortu da odaberem, jer Andrej i Adrijana ne gledaju crtane filmove, pa nemaju svoje omiljene junake. Onda sam na internetu videla koliko ima lepih torti u roze boji sa mašnicama, baš za devojčice. Kada je došao trenutak da Adrijana gasi svećicu, nije znala kako to da uradi pa je to Andrej učinio umesto nje, zbog čega je bio neizmerno srećan.
Iako je napunila tek godinu dana, mala slavljenica ponašala se kao da zna da je to njen dan.
- Reagovala je fenomenalno. S obzirom na to da je išla iz ruke u ruku, nijednog trenutka se nije zaplakala. Zanimljivo je da je prohodala desetak dana pred rođendan, tako da je na slavlju trčkarala u beloj haljinici, koja joj je savršeno pristajala.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti