Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 30/06/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Zgodni Dejvid Bekam gotovo svakodnevno postavlja fotke na svom Fejsbuk profilu. Svoje fanove uglavnom razveseljava fotografijama s putovanja na koja odlazi, a nedavno je prekršio svoje pravilo o "solo fotkama" i iznenadio obožavaoce poprilično intimnim porodičnim prizorom. Pogledajte OVDE koju fotografiju je podelio sa fanovima.

Bivša verenica Džejmsa Gandolfinija otkrila je nove detalje života i smrti slavnog glumca. Više o tome možete pročitati OVDE.

Početak teniskog turnira Vimbldon ostao je u senci uvreda koje su jedna drugoj uputile vrhunske teniserke Marija Šarapova i Serena Vilijams. O čemu se zapravo radi otkrijte na sledećem linku.

Pevač Robi Vilijams je već isplanirao divan i bezbrižan život za svoju ćerku Teodoru, a odabrao joj je i potencijalnog udvarača. Otkrijte OVDE koga bi to Robi voleo za zeta.

Kanje Vest gostovao je na stranicama novog broja američkog časopisa "W" gde je govorio o odnosu prema svojoj devojci Kim Kardašijan, istakavši da njihovu romansu shvata ozbiljno i da ne želi dodatni publicitet. Izjavu popularno Kanjea pročitajte OVDE.

Američka glumica Anđelina Džoli kritikovala je Savet bezbednosti UN zbog nedovoljne borbe protiv seksualnog nasilja tokom ratova. Ukoliko vas zanima šta je to Anđelina izjavila - kliknite na ovaj link.

Keli Roland, koja se proslavila u grupi "Destiny's Child", gostovala je u emisiji "Vedi Vilijams šou", promovisala nov album, činjenicu da će biti član žirija takmičenja "X faktor" i otkrila nekoliko interesantnih detalja o svom životu koje možete pročitati OVDE.

Pevačica Rita Ora obvradovala je fanove fotografijom u bikiniju. Ako biste želeli da vidite kako Rita izgleda, kliknite OVDE.

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo, dobio je svoju voštanu figuru u muzeju "Madam Tiso" u Njujorku koju možete pogledati na ovom linku.

Ukoliko vas zanima ko je najmoćnija poznata ličnost 2013. godine, kliknite OVDE.

Kortni Koks (49) u vezi je sa glumcem Brajanom van Holtom, svojim partnerom iz serije "Cougar Town", prenose američki mediji. Kortni i Brajan, koji su bili par na malim ekranima, odlučili su da svoju vezu ostvare i u "stvarnom životu". Njiovu zajedničku fotografiju možete pogledati OVDE.

Mnoge holivudske zvezde mogu da se pohvale velikim kolekcijama skupocene obuće u svojim ormanima, ali ne i Ema Votson.

Nakon što je Vrhovni sud u SAD proglasio neustavnim odluku da su istopolni brakovi nelegalni, koju je 1996. godine potpisao Bil Klinton, brojne holivudske zvezde sa oduševljenjem su pozdravile ovu vest.

U svom novom filmu "World War Z" Bred Pit mora da spasava svoju porodicu od zombija, a poznati glumac kaže da je i njegov svakodnevni život na sličan način haotičan. A šta popularni glumac kaže o životu sa Anđelinom i šestoro dece, pročitajte OVDE. Popularni holivudski par definitivno su odlučili da se venčaju, a više o ovome možete pročitati na sledećem linku.

U novom filmu "Kako se obogatiti prodavajući drogu", mnogi rep umetnici su govorili o svojim zavisnostima o opijatima, a jedan od njih bio je i reper Eminem.

Džej Kej, koji večeras nastupa u Beogradu, odlučio je da pozdravi publiku u Srbiji pre svog dolaska snimivši video ispred svoje kuće, naslonjen na Dodge Charger, jedan od automobila iz njegove bogate kolekcije. Video možete pogledati OVDE.

Pogledajte OVDE kako je bilo na proslavi Exitovog rođendana u Novom Sadu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti