Roksanda Ilinčić: I zvanično omiljena dizajnerka poznatih ličnosti

Roksanda Ilinčić: I zvanično omiljena dizajnerka poznatih ličnosti

01/03/2013

0


Prošle nedelje je u otmenom londonskom hotelu „Savoj“ naša najpriznatija dizajnerka u svetu Roksanda Ilinčić dobila nagradu „Red Carpet Designer“ modnog magazina „Elle“. Modna kreatorka koja živi i radi u Londonu dobila je statuetu za dizajnera čije modele slavne ličnosti najčešće nose na javnim događajima u svetu.
Uspešna tridesetšestogodišnja Beograđanka, koja je dvanaest godina u braku sa Filipom Buenom de Meskuitom, osnivačem brenda sportske obuće „Acupuncture“, sa kojim ima jednogodišnju kćerku Efimiju, u istom hotelu pre nekoliko meseci dobila je prestižnu modnu nagradu u Velikoj Britaniji. Tada je na „British Fashion Awards“ dodeli ponela nagradu za najboljeg dizajnera kreacija sa crvenog tepiha. Ovog puta, na dodelu priznanja došla je sa britanskom glumicom u usponu Naomi Haris, koja igra zapaženu ulogu u poslednjem filmu o Džejmsu Bondu "Skyfall".
- Svakome ko je video Kejt Midlton u haljini boje lavande, koja doseže do kolena, odmah je jasno zašto je ova kreatorka srpskog porekla osvojila nagradu - objasnio je voditelj manifestacije, dodelivši nagradu dizajnerki u čijim kreacijama su se u poslednje vreme slikale: Gvinet Paltrou, Ema Votson, Kira Najtli, Lejdi Gaga, Florens Velč, Džesika Čestejn i mnoge druge slavne ličnosti.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin