Ovaj ukusan paprikaš sa šampinjonima možete napraviti i od više vrsta pečuraka.
Sastojci:
4-5 kašika ulja
2 glavice crnog luka
500 g šampinjona
1 čen belog luka
2 veća krompira
1 jaje
3-4 kašike brašna
začini: mlevena paprika, lovorov list, biber, so, ljuta paprika, peršunov list, origano
Priprema:
1. Na vrelom ulju propržiti sitno iseckan crni luk. Kada porumeni, dodati alevu papriku, iseckane šampinjone, lovorov list i usitnjen beli luk. Dinstati dok ne ispari voda.
3. Umutiti jaje sa brašnom i u malo vode skuvati knedlice na uobičajen način.
4. Baren krompir i knedlice staviti u šampinjone.
5. Začiniti po ukusu, naliti vodom u kojoj su se kuvale knedlice i krčkati oko pet minuta. Posuti peršunovim listom.
Pročitajte još
Dami od stila kao što je Aleksandra Radović pristaje upravo ovakav parfem, nosi dozu svežine
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)