Trejsi Polan i Majkl Džej Foks: Porodično svetilište na Menhetnu

Trejsi Polan i Majkl Džej Foks: Porodično svetilište na Menhetnu

Autor: | 10/11/2012

0

Kanadski glumac Majkl Džej Foks i njegova supruga Trejsi Polan nedavno su renovirali svoj stan u Njujorku. Glumački par koji se upoznao 1985. godine na snimanju serije "Porodične veze" za ovaj važan poduhvat angažovao je kopmaniju za uređenje enterijera "Gomez Associates" od koje su zatražili da njihov dom na Menhetnu urede tako da naprave savršen balans između modernog, elegantnog i praktičnog.

- Ovaj stan je naše svetilište! Četvoro dece smo podigli u njemu, ali prošle su godine i naši ukusi su se vremenom promenili. Zaključili smo da je neophodno da ga renoviramo. Na početku, to je izgledalo kao nemoguća misija - priča Trejsi.
- Ipak, znali smo šta želimo i sada imamo mladalačkije uređen stan nego kada smo bili mladi - duhovito dodaje Majkl.

Pedesetdvogodišnji glumac i njegova godinu dana starija supruga u braku su od 1988. godine i imaju četvoro dece. Porodica je za njih na prvom mestu i posebno im je bilo važno kako će urediti zajedničke prostorije - dnevnu sobu i trpezariju.

- To je naša pozornica i mesto za druženje sa prijateljima - kaže glumac koji već godinama svoju zapanjujuću životnu energiju uglavnom troši na humanitarne aktivnosti, ponajviše u prikupljanju novca za fondaciju "Michael J. Fox", koju je osnovao 2000. godine, deceniju nakon što mu je otkrivena Parkinsonova bolest.

Zvezda trilogije "Povratak u budućnost" i serije "Svi gradonačelnikovi ljudi" prekinuo je glumačku karijeru zbog ove bolesti, ali joj se nije prepustio - osnovao je organizaciju za borbu protiv nje, koja je narasla u najveću privatnu fondaciju te vrste na svetu.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: architecturaldigest.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin