Coca-Cola flašice u slavu naših vrlina

Coca-Cola flašice u slavu naših vrlina

Autor: | 14/07/2017

0

Kada vas sledeći put neko bude pitao na koje ste lokalne vrline najponosniji, umesto odgovora mu možete pružiti jednu od šest flasica iz ograničene serije Coca-Cole, čiji je dizajn inspirisan upravo osobinama ljudi iz Srbije. Kada ste dugo u nečijem prisustvu, čak i neprimetno počinjete da poprimate osobine te osobe, a kako je Coca-Cola u Srbiji već 50 godina itekako se odomaćila i lokalizovala, te je bilo vreme da se to vidi i u njenom izgledu.

Dok ovog leta budete uživali u osvežavajućem ukusu rashlađene Coca-Cole u bašti omiljenog kafića ili restorana dobro pogledajte izgled same flašice i probajte da otkrijete koju je osobinu umetnik koji ju je dizajnirao želeo da prikaže. Možda ćete pronaći gostoljubivost, ljubav prema glasnoj muzici i provodu, solidarnost, negovanje prijateljstava, snalažljivost i kreativnost- vrline koje su nadahnule Nemanju Jehličku, Petra Popovića Pirosa, Moniku Lang, Vesnu Pešić, Aleksandra Savića i EmuEmuEmu. Svako od umetnika dao je svoje viđenje osobina koje krase sve ljude u Srbiji u nadi da će i sami ljubitelji Coca-Cole prepoznati njihovu ideju.

Ovih šestoro umetnika potrudili su se da dobre vibracije pretoče u boje, oblike i razigrane elemente na svakoj od flašica. Kao simbol pop kulture, klasična Coca-Cola flašica neraskidivo je povezana sa umetnošću, a u novom ruhu predstavlja i sjajan detalj koji može osvanuti na vašem Instagramu, Facebook-u ili nekoj drugoj društvenoj mreži. I to nije sve što čini ove flašice posebnim jer osim što ćete uživati u sjajnom Coca-Cola ukusu i vizualno primamljivom dizajnu, svaku od flašica možete zadržati i poneti sa sobom, budući da se radi o nepovratnoj ambalaži. Limitirana serija Coca-Cola flašica biće dostupna samo tokom leta u kafićima, restoranima i klubovima, te se postarajte da na vreme dođete do svoje doze dobrih vibracija. Ovog leta Coca-Cola vam donosi nesvakidašnji doživljaj za sva vaša čula jer ćete podjednako uživati kako u poznatom, osvežavajućem ukusu, tako i u novom izgledu flašica.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: koka-kola

Pročitajte još

Najnovije vesti