Kejt Blanšet otkriva svoje jutarnje beauty rituale

Kejt Blanšet otkriva svoje jutarnje beauty rituale

Autor: | 10/03/2016

0

Poznata australijska glumica je sinonim za negovan i lep izgled, zbog čega se smatra jednom od najlepših holivudskih dama. Kako započinje svoj dan, koji je njen omiljeni kozmetički proizvod i šta je tajna njenog besprekornog izgleda, saznajte u nastavku...

Kejt Blanšet, Oskarovka, direktorka, majka četvoro dece, ambasadorska kozmetičkog brenda SK-II, osim fantastičnog poslovog uspeha poznata je kao dama koja neguje svoju prirodnu lepotu.

Njen svetao, besprekorni porcelanski ten večito impresionirao, pa je rešila da otkrije beauty rituale kojima započinje dan.

- Obično u krevet idem kasno. Stvarno volim taj trenutak kada svi spavaju, jer je u kući prava tišina. Pre večeri se trudim da sve sredim, od ručka do raspremanja prostora. To me čini raspoloženijom ujutru, jer samo buđenje i vikanje na decu nije naročito dobar način da se započne dan. Ujutru nikada nemam puno vremena za sebe. Zato obično pijem napitak koji se sastoji od tople vode i limuna, a nakon toga obavezno kafu. Ako sam imala prilično naporno veče i otišla u krevet sa šminkom na licu, obavezno ga ujutru očistim, mada ovo uglavnom izbegavam. Kada sam na sceni ili na filmskom setu, obično koristim sredstvo za čišćenje lica na bazi ulja koje savršeno čisti sve predele lica bez obzira na jačinu šminke.

Kada je reč o jutarnjem šminkanju, glumica priznaje da obično ne nosi make-up ujutru, uglavnom zato što ima previše obaveza.

- Zato koristim isključivo serum i kremu za lice, i ako sam u Australiji obavezno dodam kremu sa UV zaštitom. To mi je veoma važno, jer kada sam juče bila 15 minuta na suncu shvatila sam da je moje lice to dobro osetilo. Dakle, obavezno koritite kremu sa zaštitnim faktorom 50 i provodite vreme u hladu. Kada sam bila u srednjoj školi namazala sam se bebi uljem i pokušala sam da se sunčam na limenom krovu svoje kuće. Moja mama se jednog dana popela na merdevine i rekla: Molim te siđi dole! Tada mi je dala važnu lekciju o lepoti i negi, kada sam shvatila da je moj bled ten stvarno prelep.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin

Najnovije vesti