Potrebno je:
600 g pilećih krilca
2 šargarepe
1 paštrnak
malo aleve paprike
začin
1 kašika pavlake
1 kašika senfa
seckan peršun,timijan, ruzmaruin
origano, mleveni biber
1 paradajz svež
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
ulje
mala glavica crnog luka
1/2 kg krompira
Marinada:
Priprema:
U marinadu staviti krilca pa dobro izmešati i ostaviti 30 minuta u frižideru da krilca poprime mirise. Krompir iseći na kriške sipati ulja, i ostatak marinade koja nam ostane od krilaca, pa sve dobro izmešati.Tu ubaciti luk na rebarca, šargarepu i paštrnak i paradajz nasečen. Dodati šoljicu vode poklopiti i staviti u rernu na 200 stepeni Celzijusa oko sat vremena da se peče i lepo porumeni.
Pročitajte još
Vaskršnji utorak, najsrećniji dan u godini: Ove četiri stvari danas nikako ne bi trebalo raditi
Vaskršnji utorak je najsrećniji dan u godini
07/05/2024
Saznajte višeIstina je samo jedna: Pesma Đurđevdan nema veze sa ljubavnom pričom, već sa neopisivom tragedijom
Kako je nastala pesma Đurđevdan...
06/05/2024
Saznajte višeKako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeLjilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)