Potrebno je:
600 g pilećih krilca
2 šargarepe
1 paštrnak
malo aleve paprike
začin
1 kašika pavlake
1 kašika senfa
seckan peršun,timijan, ruzmaruin
origano, mleveni biber
1 paradajz svež
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
ulje
mala glavica crnog luka
1/2 kg krompira
Marinada:
Priprema:
U marinadu staviti krilca pa dobro izmešati i ostaviti 30 minuta u frižideru da krilca poprime mirise. Krompir iseći na kriške sipati ulja, i ostatak marinade koja nam ostane od krilaca, pa sve dobro izmešati.Tu ubaciti luk na rebarca, šargarepu i paštrnak i paradajz nasečen. Dodati šoljicu vode poklopiti i staviti u rernu na 200 stepeni Celzijusa oko sat vremena da se peče i lepo porumeni.
Pročitajte još
Ove "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeOmiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)