Tamjanika Luda Mara, vino koje se voli

Tamjanika Luda Mara, vino koje se voli

Autor: | 18/12/2023

0

Tikveš vinarija predstavlja vino Luda Mara 

Njegov miris je jedinstven i nezaboravan, bogat aromom i elegancijom, koji izazivaju oduševljenje kod mnogih ljubitelja vina. Gospođa Tamjanika. Miris muskata koji se prepoznaje u najvećem broju čaša i omiljena sorta svih generacija koje vole da uživaju u vinu, zelenkasta i svetložuta boja i miris bilja, miris zelenih jabuka uz raskošne nalete limete, grejpa i mandarine, dok ukusom očarava finim kiselinama limuna.

Promo

 

Tamnjanika „Luda Mara“ vinarije Tikveš kao da je uhvatila sunčeve zrake u čaši i da zavodi mirisnim notama. Ona nije samo piće, nego umetničko delo koje priča priču o teroaru, vinogradima i ljudima koji je kreiraju. Svaka čaša je putovanje kroz tradiciju, a ukus osvaja sva čula i ostavlja neizbrisiv trag kod svakog vinoljupca. Uz čašu vina Tamjanike stvaraju se nezaboravni trenuci i slavi se život.

Zašto za Temjaniku kažu da je namenjena poznavaocima, ali i ljubiteljima vrhunskog vina?

Promo

 

Od grožđa tamjanike  proizvode se uglavnom suva, aromatična vina osvežavajućih kiselina, koja vole da konzumiraju poznavaoci, ali i obožavaoci vina. Svoje pravo lice Temjanika „Luda Mara“ pokazuje kada je lepo ohlađena, a svežina je prva stvar koja se primeti. Neko je bira uz paste, nako uz piletinu, ćuretinu ili ribu, a idealan je partner za kolače, salate i kozji sir. Sve je popularnija u celom regionu, ali i šire, jer ovaj muskat je najstariji i najugledniji od svih muskata. Duga tradicija, vrhunsko vino, originalna aroma, sofisticiranost i prefinjen ukus prepliću se u svakoj čaši, mameći sva čula. Neki vino Temjanika „Luda Mara“ opisuju kao eksploziju voća koja se dešava u nosu, a svaki gutljaj predstavlja nezaboravno iskustvo.

Verujemo da ste spremni da se otisnete u avanturu i da se prepustite uživanju u belom vinu Temjanika „Luda Mara“, jer posebnost i uživanje se dugo pamte.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još