TV koji ostavlja bez teksta! Savršen za praćenje Svetskog prvenstva

TV koji ostavlja bez teksta! Savršen za praćenje Svetskog prvenstva

Autor: | 25/11/2022

0

FIFA Svetsko prvenstvo u fudbalu se zahuktava, što znači da je krajnje vreme da se pozabavimo pitanjem koji televizor će preneti najbolju atmosferu sa stadiona. Veoma je bitno da model koji odaberemo ima najviše tehnološke funkcije, kao i karakteristike uz pomoć kojih ćete bodriti vaše favorite kao da ste u Kataru i zahvaljujući kojima nećete propustiti nijedan detalj. Otkrivamo vam televizor na koji treba da obratite posebnu pažnju, jer ćete ostati bez teksta kada vidite šta sve može!

Generalni sponzor prventstva u Kataru i globalno renomirani proizvođač televizora, kompanija Hisense, u svojoj ponudi ima impresivni Laser TV, sa dijagonalom od neverovarnih 100 inča, koji doživljaj svake utakmice podiže na potpuno novi nivo. 

Idealnim za praćenje fudbalskih utakmica čini ga laserski izvor svetlosti plave boje koji naglašava oštrinu i preciznost slike sa zapanjujućim detaljima, istovremeno izbegavajući neželjeno raspršivanje svetlosti. Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnologiji zaista ćete imati osećaj kao da se nalazite na samom terenu rame uz rame sa fudbalerima.

Promo

 

Dodatno, za potpuno bezbedno iskustvo, Hisense čuva vaš vid jer se slika na ekranu laser televizora ne odražava direktno u oči što omogućava dugo gledanje bez napora. Bez brige možete uživati u više od osam miliona piksela i visokom dinamičkom rasponu (HDR) koji otvara potpuno novi spektar boja i kontrasta.

Pored savršene slike, iskustvo gledanja i vatrenog navijanja nadogradiće dobar zvuk. U sklopu ovog uređaja nalazi se i Dolbi ATMOS tehnologija, ugrađeni zvučnici koji pružaju 30W vrhunskih zvučnih performansi. Zvuk donosi bogatije, živopisno iskustvo koje vas stavlja u centar zbivanja. Umesto da samo čujete atmosferu utakmice, osetićete da ste deo nje.

Inovativna laserska tehnologija zaista će dovesti utakmice u vašu dnevnu sobu i na taj način učiniti bodrenje naše reprezentaicije još zanimljivijim. Na momente ćete se sigurno zapitati da li se utakmice igraju na stadionu ili na vašem tepihu. Jednom kada se naviknete na sportski režim i sve prednosti Hisense televizora, teško da ćete poželeti nešto drugo. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin