Uskršnja jaja - brze i jednostavne ideje...
Mašta može svašta, naročito u magičnoj prazničnoj atmosferi. Ako tragate za inventivnim idejama kako biste ukrasili uskršnja jaja, jer vam je dosadilo klasično farbanje, imamo nekoliko predloga koji će sigurno oduševiti najmlađe članove porodice.
Za bakina starinska jaja potrebno je savladati veštinu heklanja. Bela mašnica samo je višnja na šlagu.
Pročitajte: Italijanski recept star pet vekova pravi je izbor za uskršnju trpezu

Shutterstock
Ova emotikon-jaja gotova su za pet minuta, a možete ih personalizovati i dobiti mamu, tatu, seku i batu.
Shutterstock
Uz malo pak-papira, kanapa i parčeta vate dobićete ovo ekološki osvešćeno jaje u zečjoj košuljici.
Pročitajte: Brz i kreativan recept kojim ćete obradovati vaše mališane za Uskrs

Shutterstock
Štrikane kapice sa zečjim ušima i nekoliko pokreta tankim crnim flomasterom i imaćete jaja kojima nećete želeti da se kucate.

Shutterstock
Zečiće od jaja napravićete uz pomoć flomastera, belog papira i malo lepka.
Shutterstock
Ova jednorog-jaja, sa zlatnim kapicama i ukrasnim perlama, obradovaće svaku devojčicu.
Shutterstock
Pročitajte još
Ovo je najbolji poklon za 8. mart
Najbolji poklon za 8. mart - zbog njega će svaka žena biti oduševljena
18/02/2025
Saznajte višeKrem čorba od pečuraka je jelo u kom i Ceca rado uživa, a evo kako je sprema
Krem čorba od pečuraka po receptu Cece Ražnatović
16/02/2025
Saznajte višeZaljubite se u luksuz ovog februara, jer XYZ donosi dodatni popust na vaše omiljene brendove
XYZ prodavnice pripremile su ekskluzivnu ponudu za Dan zaljubljenih
14/02/2025
Saznajte višeČokolada, slatki afrodizijak: Zavodljivi ukusi za Dan zaljubljenih (recept)
Čokolada je afrodizijak bez kog se ne može
13/02/2025
Saznajte višeNataša Pavlović se prepolovila, trik sa večerom skinuo 20 kg
Dijeta Nataše Pavlović čini čuda
13/02/2025
Saznajte višeLjubav, znanje i podrška na jednom mestu - naučite programiranje u Cubes School
Cubes School veruje da je ključ u tri stvari: pažnji, deljenju i zajedničkom slavlju uspeha
13/02/2025
Saznajte više
Komentari (0)