To što ste videli pred kamerama nije od treme, Anastasija otkriva: Živim sa tim zdravstvenim problemom jako dugo (video)

To što ste videli pred kamerama nije od treme, Anastasija otkriva: Živim sa tim zdravstvenim problemom jako dugo (video)

Autor: | 24/02/2022

4

Problem Anastasije Ražnatović rastužio javnost

Prilikom gostovanja kod Ognjena Amidžića u emisiji „Ami G Show“ Anastasija Ražnatović iskreno je pričala o nedavnom raskidu petogodišnje veze, planovima za budućnost i novim projektima. Mnogi su primetili da joj se tresu ruke, uvereni da je od treme, međutim, problem Anastasije Ražnatović je daleko ozbiljniji.

Pročitajte: Biće ovo godina raskida, Anastasija Ražnatović šokira - Sve je njegova krivica, nije ga sramota! (video)

Instagram

 

‒ Vidi koliko mi se tresu ruke, to je meni prirodno ‒ otkrila je ćerka Cece Ražnatović kada je učestvovala u zanimljivom zadatku sa cigaretom i papirnom trubicom. Pipav zadatak i krupan kadar kamere jasno su pokazali da Anastasija ima tremor ruku, sa kojim godinama živi. Voditelj je i sam prokomentarisao da je pomislio da je to od treme.

‒ Ma kakva trema. To je meni tako prirodno ‒ priznala je Anastasija.

Pročitajte: Terala sam mamu da se uda za Joksimovića - Anastasija otkrila detalje tajne ljubavi Cece i Željka

Drhtanje ruku obično se povezuje sa starenjem, ali se javlja i kod mlađih ljudi i, ako nije uzrokovan bolešću, naziva se fiziološki ili esencijalni tremor. Može biti pojačano stresom, ali i kofeinom ili nekim lekovima, a lekari upozoravaju da tokom života može da se pogorša.

Komentari (4)

Loading
Vanja 23:56 24.02.2022
Odgovori

Prestanite vise da pisete o Anastasiji, zaboga. Danima o njoj! Nije ni cudo sto je uobrazena. Te hvalospevi o cizmama, ex decku, svetskoj turneji u pariskom nocnom klubu i sada medicinsko objasnjenje tremora njenih ruku. Koliko vas placa njena majka da trosite platu pisuci o njima? Strasnooo

Hm 00:19 25.02.2022
Odgovori

Imala sam tremor ruku u tim godinama, dobila terapiju i proslo je. Umesto sto se operise, bolje da radi na resavanju tog problema dok je jos mlada i dok se organizam lakse regenerise. Operisala nos, operisala usta, operisala bradu, operisala obraze, operisala usta, operisala oci, operisala grudi, uradila sve zube..... Dete ne lici na sebe uopste. Pre se mogao videti Arkanov lik kada je covek pogleda, a sada lici na ******** ******

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti