Neviđeni gafovi se nižu: Rođenje Arčija obeležio totalni fijasko kraljevske PR službe

Odmah po rođenju Arčieja Harisona Mountbatena-Vindzora, prvog deteta vojvode i vojvotkinje od Saseksa, maleni je dečak dobio i više nego zasluženo mesto na službenoj stranici kraljevske porodice. Ali, baš kao i sve što se proteklih dana događalo, pod paskom navodno stručnih ljudi iz PR službe, pretvoreno je u fijasko, budući da da su kao roditelji Arčieja napisani vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, a ne njegovi stvarni roditelji – princ Hari i Megan Markl.

Megan Markl i princ Hari ponosno pokazali svetu svog naslednika! (foto/video)

 

Taj neviđeni gaf, da se na službenim stranicama kraljevske porodice kao roditelji tek rođenog dečaka imenuju Kejt Midlton i princ Vilijam, a ne princ Hari i Megan Markl, samo je jedan u nizu totalnih promašaja kraljevske PR službe, tačnije osoba zaduženih za odnose s javnošću u porodici vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

– Arči Harison Mountbaten-Vindzor rođen je u 5:26 u ponedeljak 6. maja i ono je prvo dete vojvode i vojvotkinje od Kembridža – stajalo je u prvoj objavi koja je ubrzo ispravljena. Ali, čini se da im brzina baš i nije vrlina, budući da se, u međuvremenu, screenshot gafa proširio društvenim mrežama.

Naime, još uvek ne prestaje da se piše o neviđenom gafu koji se dogodio na sam dan rođenja malenog naslednika, kada PR guru, Sara Latam, nije obavestila svetske medije o tome šta se tačno događa s jednim od najiščekivanijih kraljevskih porođaja, budući da mejlovi, koje je napisala, jednostavno rečeno nisu poslati, a to niko nije primetio punih sat vremena.

hellomagazin.rs/m.g.TportalGuliver/Getty

Više o temama: