Indija, Kasija, Aleksija i... Piksijeva ćerka pokazala sina moćnog imena

Indija, Kasija, Aleksija i... Piksijeva ćerka pokazala sina moćnog imena

Autor: | 24/04/2024

0

Mlađa ćerka Dragana Stojkovića Piksija, Anja Valente, postala je majka po četvrti put. Radosne vesti prvi je objavio ponosni deda koji je bebi poželeo dobrodošlicu.

Privatna Arhiva

 

Anja i njen suprug, francuski reli vozač Hugo Valente, za svoje tri ćerke izabrali su originalna imena: Indija Rouz, Kasija Ginza i Aleksija Saskija.

Pročitajte: Peto, pa muško! Piksi ponovo postao deda, ponosno pozirao sa unukom

Neobično ime dobio je i najmlađi član porodice.

“Mama of India-Rose & Kasia & Alexia & Rocco”, napisala je Anja Valente u opisu svog Instagram profila, i tako ujedno otkrila pol i ime deteta.

Roko Ikar Valente, kako glasi bebino puno ime, peto je unuče Dragana i Snežane Stojković. Ujedno, to je prvi dečak, budući da i starija ćerka Andrea ima devojčicu.

Instagram

 

Porodica selektora Fudbalske reprezentacije Srbije uvek je važila za izuzetno blisku i složnu. Stoga ne čudi što su prve fotografije bebe po izlasku iz porodilišta zabeležene sa najbližim članovima familije.

Predivnii prizori iz sobe mališana raznežili su srca brojnih Anjinih pratilaca na društvenim mrežama, koji su roditeljima i dečaku uputili najlepše želje.

Instagram

 

Anja i Hugo Valente u braku su od 2016. godine. Zanimljivo je da su imali čak tri venčanja.

Pročitajte: Anja i Hugo Valente po treći put pred oltarom, ovoga puta u Sabornoj crkvi

Prvo su sklopili brak u jednom dvorcu u Parizu, zatim su organizovali glamurozno venčanje na Azurnoj obali, da bi se na kraju venčali i u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Privatna Arhiva