Jedinstveni telefon Honor 10 je stigao na srpsko tržište

Jedinstveni telefon Honor 10 je stigao na srpsko tržište

Autor: | 12/06/2018

0

 

Honor je lansirao svoj novi vodeći model telefona Honor 10 na naše tržište. Ovaj pametni telefon, posebnog dizajna, je predstavljen u Evropi 15. maja, u Londonu, a danas počinje da se prodaje u Srbiji. Honor 10 sa fulview ekranom od 5,84 inča ima AI dual kameru, USB-C port i ultrazvučni čitač otiska prsta ispod stakla, kao i audio konektor od 3,5 mm i 4 + 64 GB interne memorije. Novi vodeći model Honor 10 se može naći od danas po preporučenoj ceni od 64.990 dinara. Telefon će biti dostupan samo u Telenoru, ekskluzivno u Phantom Blue boji, kao i u Gigatron, WinWin, Smart Arena, Comtrade shop, Dr Techno i Uspon prodavnicama.

– Mi smatramo da je recept za uspeh jednostavan – ponuditi kupcima stvarno dobar proizvod! To je ono na čemu mi u Honoru vredno radimo svakog dana – izjavio je Džordž Žao, predsednik Honora. – Ali se mi tu ne zaustavljamo. Želimo da kreiramo nov način života sa mladima širom sveta. Slušamo ih, razmenjujemo ideje sa njima i navijamo za njih. Oni su naša inspiracija.

Jedinstvene tehnologije

Honor na tržište donosi dve jedinstvene tehnologije. Prva je napredna AI 2.0 tehnologija veštačke inteligencije ugrađena u dual kameru. AI zadnja kamera od 24MP+16MP sa dvostrukim sočivom prepoznaje preko 500 scena u 22 kategorije u realnom vremenu. Prednja kamera od 24MP Honora 10 je vaš inteligentni pratilac za pravljenje selfija. Podržava 3D prepoznavanje lica, optimizuje detalje lica i registruje preko sto tačaka na licu preciznošću na nivou piksela.

Druga je CMF dizajn i 3D staklena pozadina sa nanooptičkom površinom koja se sastoji od petnaest slojeva svetlucave boje. Rezultat je jedinstven izgled sa bojama koje sijaju iz svakog ugla.

Honor 10 je napravljen od stakla posebnog dizajna. Pozadina telefona je ukrašena impresivnim efektom refleksije boja. Zakrivljenost displeja od 2,5D posebno naglašava okrugli, elegantni izgled telefona koji savršeno staje u ruku. Honor 10 kupcima donosi savršenu kombinaciju boja – Phantom Blue i Phantom Green.1

Unapređen i intiman doživljaj

Honor 10 radi na nezavisno ugrađenom NPU procesoru. Memorija od 4GB RAM i kapacitet skladištenja podataka od 64GB ROM omogućavaju dovoljno prostora za čuvanje svih vaših uzbudljivih trenutaka zabeleženih u galerijama, aplikacijama i fajlovima. Honor 10 takođe dolazi sa Honor Super Charge2 5V/4,5A baterijom sa 3.400 mAh (tipična vrednost, koja može da napuni 50 odsto telefona za 25 minuta. Uređaj se zasniva na najnovijem EMUI 8.1.

O brendu Honor

Honor je jedan od vodećih e-brendova pametnih telefona u okviru Huawei grupacije. U skladu sa svojim sloganom, „Za hrabre”, brend je nastao sa ciljem da ispuni potrebe zaljubljenika u digitalnu opremu putem proizvoda optimizovanih za internet koji nude savršeno korisničko iskustvo, podstiču na akciju, neguju kreativnost i motivišu mlade da ostvare svoje snove. Tako se Honor izdvojio dokazujući sopstvenu hrabrost da stvari radi drugačije i preduzima korake neophodne da svoje korisnike uvede u svet najnovijih tehnologija i inovacija.

Za više informacija, posetite Honor onlajn na adresi www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: honor