Kraljevski doživljaj u samom srcu Beograda

Kraljevski doživljaj u samom srcu Beograda

Autor: | 08/09/2023

0

Kraljevski doživljaj priređen je u samom srcu Beograda, na predstavljanju King’s Circle Residences-a, novog koncepta luksuznog života i poslovne izvrsnosti.

Promo

 

Ceo događaj bio je u sofisticiranom maniru, maniru svega što ovaj projekat predstavlja, na čelu sa kompanijom Maison Royale.

Promo

 

Svečano otkrivanje ovog luksuznog stambeno-poslovnog kompleksa odigralo uz prisustvo velikog broja poznatih ličnosti iz sveta politike, privrede, sporta, glume i mode, kao i legendarnog Zdravka Čolića, koji je uveličao događaj svojim nastupom i dodao mu posebnu dozu raskoši.

Promo

 

Ovaj projekat, već od same najave privukao je veliku pažnju javnosti, što i nije iznenađujuće, jer je u pitanju projekat čijom će realizacijom naša prestonica dobiti novo savremeno zdanje poput Londona, Pariza, Njujorka...

Promo

 

Među brojnim poznatim ličnostima koji su došli da podrže predstavljanje projekta King’s Circle Residencesa našli su se minister sporta Zoran Gajić, generalni direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić, fudbalska legenda Dragan Džajić sa ćerkama, fudbaler Duško Tošić, košarkaš Nemanja Nedović sa suprugom manekenkom Minom Milutinović, pevači Sergej Ćetković, Aco Pejović, Nataša Bekvalac, Ana Stanić, glumica Nataša Ninković, voditeljke Sanja Marinković, teniserka Olga Danilović, modne dizajnerke Ines Janković i Nađa Pavić, kao i mnogi drugi.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još