Veliko sniženje: Top 20 artikala ispod 5000 dinara u Fashion&Friends i Fashion Company prodavnicama

Veliko sniženje: Top 20 artikala ispod 5000 dinara u Fashion&Friends i Fashion Company prodavnicama

Autor: | 08/06/2023

0

Ako u modi postoji nešto oko čega svi možemo da se složimo, to je da najviše volimo odevne predmete koji su aktuelni mnogo više od jedne sezone, lako se uklapaju u svaki stil i ne opterećuju naš budžet.

 

Promo

 

 

 

Superdry duks    Scotch&Soda majica   Diesel trenerka   Guess suknja   Desigual kupaći  Tommy Hilfiger kožni kaiš  Calvin Klein papuče   Bata torba       

Kako bismo vas spremili za sunčanije dane, odabrali smo dvadeset efektnih komada iz prolećne i letnje kolekcije koji se nalaze na velikom sniženju u Fashion Company prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Svaki komad vam pruža beskrajne mogućnosti kombinovanja – od majica kratkih rukava u velikom rasponu boja i dezena do obuće koja se nalazi na vrhu svake šoping liste za toplu sezonu.
Najbolja vest? Svi predlozi koštaju manje od 5000 dinara zato požurite u šoping pre nego što se rasprodaju.
 

Promo

 

 


  Boss bokserice   Lyle&Scott majica  Superdry bermude  Tommy Hilfiger majica   Franklin&Marshall papuče    Replay ranac   Levi’s patike

 

U prodavnicama Diesel, Replay, Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans, Guess, Liu Jo,  Scotch&Soda, Superdry, Timberland, Camper, Shoezen, Fashion&Friends, kao i na istoimenom webshop-u i mobilnoj aplikaciji očekuju vas sniženja do 50%.
U radnjama Calvin Klein Underwear, Hugo, Levi’s, Patrizia Pepe i Steve Madden popusti se kreću do 40%.

Promo

 

 

 

Replay majica    Desigual haljina   Camper patike   Guess jakna      Guess šorts

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti