Sedmo izdanje Kopaonik Music Weeka u znaku najvećih regionalnih muzičkih zvezda

Sedmo izdanje Kopaonik Music Weeka u znaku najvećih regionalnih muzičkih zvezda

01/03/2023

0

Kada je objavljeno da će sedmi po redu Kopaonik Music Week prvog vikenda otvoriti Saša Matić sa Milicom Pavlović kao specijalnim gostom 10. marta, i Željko Joksimović, koji će nastupiti odmah sutradan na istom mestu – u Event sali luksuznog Grand hotela Kopaonik stigla je najava novih senzacionalnih koncerata! Naime, narednog vikenda Festival će obeležiti nastupi nekih od najvećih regionalnih muzičkih imena ‒ Lepe Brene i Dina Merlina!

Promo

 

Prvo veče drugog vikenda Kopaonik Music Weeka rezervisano je za nastup najveće folk zvezde na prostoru bivše Jugoslavije Lepe Brene, koja će 17. marta pred mnogobrojnom publikom izvesti neke od svojih brojnih hitova, koji su obeležili četiri decenije njene karijere. Brena je prošle godine u okviru Kopaonik New Year by Music Weeka svojim nastupom „zapalila“ Grand hotel, pa nema sumnje da će i ovaj put popularna pevačica imati nastup o kom će se dugo pričati.

Već naredne večeri, 18. marta, publika će moći da uživa u vanvremenskim hitovima Dina Merlina, jednog od najpopularnijih muzičara i tekstopisaca na prostoru čitavog Balkana, pa i šire, čuvenog „muzičkog čarobnjaka“ iz Sarajeva poznatog po harizmi i jedinstvenom scenskom nastupu, koji već četrdeset godina stvara najveće hitove i odašilje dobre vibracije gde god se pojavi. Prošlogodišnji Kopaonik Music Week zatvoren je koncertom ove muzičke zvezde i posebno je ostao upamćen po ovacijama, fantastičnoj atmosferi i neverovatnoj energiji koju Dino razmenjuje sa publikom, pa ne čudi da se ovaj umetnik, na veliku radost mnogobrojnih fanova, vraća na omiljenu srpsku planinu posle samo godinu dana!

Sedmo izdanje Kopaonik Music Weeka rezervisano je za dva martovska vikenda, od 10. do 18. marta, kada će omiljena planinska destinacija zaljubljenicima u zimske sportove, pored skijanja i vrhunskog užitka u luksuznom hotelu Grand, pružiti i nezaboravan provod, a najveće muzičke zvezde regiona obećavaju koncerte za pamćenje. Čitav ugođaj dodatno će biti upotpunjen najsavremenijom audio-video produkcijom, iza koje stoji Skymusic.

Informacije o prodaji ulaznica i paket-aranžmana, kao i rezervaciji istih, može se naći na zvaničnom sajtu Music Weeka ili pozivom na broj +381 60 66 70 318.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još